Jak się mieszka na górnej Jantarowej?

Witam,

widzę, że jest sporo mieszkań wystawionych na sprzedaż na górnej Jantarowej. Zastanawia mnie dlaczego? Czy coś jest nie tak z tymi mieszkaniami, problemy ze spółdzielnią, czy wysokie czynsze?
Lokalizacja wydaje się całkiem dobra, także proszę o informacje jak się tam mieszka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak się mieszka na górnej Jantarowej?

Fajnie się mieszka, ale nie każdemu się podoba, że nie ma sklepu na osiedlu i często-gęsto bez samochodu ani rusz (bo z wielu miejsc jest pod górkę, bo markety dość daleko, podobnie jak przystanek itp - nie jest to wielkim problemem ale jak ktoś ma kłopot z nogami, to bywa to kłopotliwe). No i osławione już miejsca parkingowe na wagę złota :) ale mieszka się fajnie, osiedle ciche, stan techniczny bloków w porządku, spółdzielnia też normalna. Mi tu dobrze :) podejrzewam, że Ci, którzy się wyprowadzają to albo potrzebują większego metrażu (bo np. dzieci podrosły) albo przenoszą się do domków jednorodzinnych lub nowocześniejszych mieszkań (te nasze są budowane "po staremu" czyli dość wąskie korytarze i małe możliwości uzyskania dużej otwartej przestrzeni). pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam to co napisała Megi, dodałabym brak wind, dla kogoś kto mieszka na 4 piętrze to problem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czynsze nie są wysokie .na osiedlu jest spokój
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...