Jak spędzacie ze soba czas przy mieszkaniu razem

Jak w temacie. Czy znacie jakieś fajne pomysły na wspólne spędzanie czasu ze sobą przy mieszkaniu we dwoje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

większość mężczyzn jak zaczyna mieszkać we dwoje, to albo ucieka w komputer, albo ucieka w romanse internetowe, dlatego lepiej mieszkać osobno :) hehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

szkoda, że tak to u Ciebie wygląda :c

Myśle ze to przychodzi automatycznie jak już się do siebie przyzwyczaicie. My oglądamy filmy/seriale, gramy w gry, nadrabiamy youtubea, oglądamy trailery nowych filmów, czasem gramy w planszowki, a czasem po prostu leżymy i rozmawiamy na różne tematy. Ale spędzamy tez czas na zasadzie razem ale osobno, czyli w jednym pomieszczeniu ale każde zajmuje się soba.
Jesli szukalibyście fajnej rozrywki na dlugie zimowe wieczory, polecam grę logiczną Pentago: https://egmont.pl/Pentago,608286,p.html Potrafi wciągać.

Uprawiajcie więcej sexu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty też zacznij, to może nie będzie Ci interesowało łóżko innej osoby

może jakieś gry planszowe lub karciane? Filmy netflix i wino zawsze modne xd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja uwielbiam gry planszowe i ze swoim chłopakiem też często gram

Inne tematy z forum

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Jak sobie radzicie z przedwczesnym wytryskiem? (7 odpowiedzi)

Jak wam się udaje ogarnąć problem z przedwczesnym wytryskiem? Mam godzinę a kończę w 10-20 min ;/...

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....