Jak to jest z tym telemarketingiem?

Jest masa ofert z tej branży za nawet ładne pieniądze w porównaniu z innymi .Czy to naprawde takie cacy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak to jest z tym telemarketingiem?

nie jest łatwo ,ale jeśli ktoś chce zarabiać kasę to ją zarobi.

ja w telemarketingu jestem od 2 lat i wyciągam 3500 - 4500 miesięcznie, ale z góry jestem nastawiona na cel zarobieia kasy i ide z masówką, przychodzę do pracy na 6 - 7 godzin i cały czas dzwonie bo baze dostaje od szefowej nie chodze na przerwy ani na papieroska jak co niektórzy i kasa jest. JAk ktoś chce to zarobi. Są dni słabsze i lepsze ale zawsze nie mniej zarabiam niż jakieś 3000 zł. Piszę tu kwoty netto już na rękę

ANETKO KOCHANA NAJCUDOWNIEJSZA ;P Może szukacie osób do pracy? ;))))

Aneta.. W jakiej firmie pracujesz? Może potrzebują pracowników?

Olka jakby co daj znać ;p

Przyjaciółka pracowała w orange, dzwoniła przedłużać umowy itp, miała ok 2500zł netto (zależnie od miesiąca, czasem mniej, czasem więcej), do tego najlepsi sprzedawcy mogą wygrać wycieczkę (Teneryfa, Chiny, Peru, Maroko i inne), koleżanka załapała się na dwie wycieczki :) Ale praca ciężka, dla ludzi o mocnych nerwach. Podstawa jest chyba najniższa krajowa a reszta to premia za sprzedaż.

pracowałem w eniro polska w telesprzedaży, i na początku tez miałem mieszane uczucia, bo nie byłem jakoś specjalnie mistrzem ciętej riposty i dobrej gadki, ale jak mnie przyjęli - miałem szkolenie, gdzie sporo rzeczy ci wyjaśniają, potem masz opiekuna, który cię prowadzi i wyjaśnia, finansowo wychodziłem całkiem dobrze - prawie 3 tys. do ręki, karta multisport i opieka medyczna - to, że oferta jest sporo to kwestia tego, że sprzedaż w polsce dopiero się rozwija na zachodzie to norma, że w sprzedaży i usługach pracuje dużo ludzi

Inne tematy z forum

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?