Jak to zrobic?

Jestem troche niesmialy. Jak najlepiej zaczac rozmowe z nieznajoma np. w pubie czy na dyskotece. Czy brak smialosci i poczatkowa sztywnosc zraza kobiety do facetow?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak to zrobic?

oszalałes? to własnie jest słodkie - taka fajna niesmiałość a nie zbytnia butai połączona z przesadną wiarą w swoją osobę.. Może to nienowoczesne ale bardzo przyjemne - oczywiście pod warunkiem że szczere. Powodzenia - czasem ktoś czeka żebyś podszedł.

to nie takie proste,czy ty tez czekasz aż ktos do ciebie podejdzie?

czasem ktoś czeka żebyś podszedł ?
taaa a jak już pod chodzisz i to ostrożnie by się nie dać złapać to i tak Cię chwyci :((( a potem staniesz na szafce jako trofeum jeśli masz szczęscie a jeśli Ci go brak to dostaniesz kosza < całkowita ignorancja >....

po co podchodzisz skor nie chcesz dać się złapac?

Jak w pubie to nie wiem, ale w dyskotece to czekasz na jakis spokojny kawalek, pochodzisz do dziewczyny, prosisz ja do tanca i bec za tylek ja! To dziala;-)))

a jak !!

na dyskotece czy w pubie to najlepsze miejsce do podrywania wystarczy że będziesz lekko wstawiony i już nawiąże się jakiś temat :)

Inne tematy z forum

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

marynarz pozna panią (193 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...