Jak w poprzedniej wiadomości
No to dalej. Czas trwania kursu: Tempo jest dostosowane do Twoich potrzeb. Instruktorzy pracują non stop. Pan Piotr jak trzeba to jest do dyspozycji nawet w niedzielę. Ja w 3 tygodnie byłem już po zaliczonej teorii i to było tempo spokojne, bez szaleństwa. Godziny praktycznej jazdy można równie szybko zakończyć co i teorię. Wszystko zależy od tego, ile Ty masz wolnego czasu. Przystępność cen: Ja jeździłem automatem i mój kurs kosztował 1.800 zł. Powiem szczerze, że w tej cenie mając do dyspozycji samochód terenowy marki Jeep z mocą silnika około 140 KM to poprostu rewelacja. Takiego samochodu z takim wyposażeniem w takiej cenie za kurs nie ma w całym Trójmieście. Ocena ogólna: Ekipa instruktorów czyli Pan Jurek, Piotr i Łukasz (z nimi miałem doczynienia) to wymagający i bardzo fajni ludzie. Przychylnie nastawieni do każdego kursanta. Wiedzą doskonale jak prowadzić część praktyczą kursu i znają prawie wszystkie "triki" jakie stosują egzaminatorzy na egzaminie. Wystarczy ich dokładnie słuchać i stosować ich zalecenia a sam egzamin powinien być formalnością. Ja zdałem 06.01.09r. za 1 razem i na Jeepie w "Oliwce" jeszcze nikt nie oblał - 100% skuteczności. Jeszcze raz gorąco