Jak wam sie podoba

http://pl.youtube.com/watch?v=ZeVJ0Shyf9Y

Jak dla mnie to facet facet z wesela to nakręcił.
Chłopaki są wporzo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak wam sie podoba

;) taki całkiem, całkiem... przeciętny... fajniejszy byłby filmik spleciony z kilku różnych wypadów, zawodów itp. a nie z jednego. Wstawka z "ekstremalnym" zjazdem po schodach (03:17) mnie rozbawiła... nie wspominając już o "naprężonej łydzie" (00:17) ;D Poza tym oki ekipa - szacun i pozdro!

Powiem szczerze - zjazd po schodach,naprężona łydka jest niczym w konfrontacji z terminatorem na końcu zajawki .
Pozdrawiam Przemka Ebertowskiego - ten zawodnik może dla Treka zrobić wiele w dziedzinie reklamy .

ŁYDA Rulezz :D

Dyskryminacja kobiet !!!

czemu ?

Maciass napisał(a):

> czemu ?

jak to czemu ? przecież wszystko , co nie jest reklamą podpasek , to dyskryminacja kobiet ! he he :)

heh... faktycznie! Nie dopatrzyłem się wcześniej "Terminatora" – dobry jest! A wracając jeszcze do filmu to przy skoku w 01:42 wygląda jakby miał skończyć się pokaźną glebą... ale co Trek to Trek... na pewno nikomu nic się nie stało.

Pozdro!

Kicha jak nic,słaba trójka za ten film.

Raczej "mierny", słaba trójka to trochę za dużo. Wiochą trąci straszną.
Ci wspaniali mężczyźni i te ich maszyny - ech... normalnie taki małomiasteczkowy narcyzm. ;)
Ale pośmiać się można :)

Pzdr.
T.

PS.Byłem przejazdem w Bydgoszczy i mieli tam nieała "beke" z tego filmu.
Szkoda mi tylko zawodników.Operator do dupy,może nie wie o co chodzi w MTB.Panie Rafale:niekyóre ujęcia są tragiczne.Myślę ,ze scenariusz tego filmiku powinien być omówion razem z zawodnikami.
Jeszcze jest czas,żeby to poprawić.
Pozdr.

Masakra makabryczna !!! Ten spot reklamowy jest zupełnie do ...

Andrew niestety , ale muszę przyznać Tobie rację film nie pokazuje zupełnie (nawet nie dotyka) MTB .

Ludzie, spokojnie, to jest spot, który miał pokazać nas jako drużyne. I to się udało. Przy okazji była dobra zabawa i troche szumu na mieście :) To nie jest hardcore'owy film o MTB, tak trudno to zauważyć ?

Sławek napisał(a):

> Ludzie, spokojnie, to jest spot, który miał pokazać nas jako
> drużyne. I to się udało.

Weź nie żartuj. Z szacunku dla was samych nie powinniście pozwolić na pokazanie się w czymś takim. Taki "spot" was degraduje - szczególnie w oczach osób które was nie znają a widzą jedynie te... ujęcia.

Pzdr.
T.

na hardkorowe filmy mtb zapraszam na hcsquad.pl :>

Mnie sie to wogle nie podoba masakra

Bodek ma całkowitą rację

Teledysk miał nas czegoś nauczyć i nauczył. Za wszystkie uwagi dziękujemy, przydadzą się na przyszłość. Teledysk w przeciągu tygodnia obejrzało tysiąc osób, cel został osiągnięty!
Jak mawiał jeden z marketingowców sportowych: jedni nazwą to buractwem, inni marketingiem, ci pierwsi całe życie będą płakali, że nie ma kasy na sport, ci drudzy mają sponsorów i kasę na wszystko.
Niech każdy sobie wyciągnie własne wnioski i ocenia teledysk według własnych kryteriów.

To z innej strony, na luzie :) ... Co chcieli byście zobaczyć, a czego nie powinno być w takiej zajawce. Spróbujcie zrobić taki mały scenariusz rowerowy.

to z pewnością ułatwi nam stworzenie czegoś na prawdę fajnego. Jako że pierwszy raz mamy styczność z produkcją amatorskiego filmu prezentacyjnego mamy prawo do błędów. Wejdźcie na youtuba i powiedzcie ile jest takich filmików.

Maciass napisał(a):

> Spróbujcie zrobić
> taki mały scenariusz rowerowy.

Zlećcie to fachowcom. Nie ma ludzi którzy wiedzą wszystko. Nie spuszczajcie się w tej kwestii na innych amatorów - czyli "nas". Znajdźcie fachowca.

Pzdr.
T.

zróbcie coś w stylu underworld/matrix/butterflyeffect , tzn . wyszczerzone kły , ciemne okulary , krew z nosa . . . he he :)
generalnie człowiek na rowerze to masakra - pochylony, dupa wypięta , patrzy spod byka . . . niewidowiskowe .
zróbcie lepiej film , jak przetaczacie krew i wstrzykujecie sobie epo , tak na niby oczywiście , to każdy będzie chciał zobaczyć . albo jak zrywacie łańcuchy i łamiecie ramy , jak łapiecie sneje na zjeździe i jak jeździcie 40 km / h po alejkach w parku .

RV napisał(a):

>Teledysk w przeciągu tygodnia obejrzało tysiąc osób, cel został osiągnięty!

...trzeba było jechać na golasa to teledysk obejrzałoby 5 tyś osób ;) - to tak w woli żartu...

Pozdro!

dobre nordic dobre :)

bodek - nic Ci sie nie podoba a pomóc nie chcesz...
Dorzuć coś od siebie tak żeby inni też skorzystali....
spróbuj ułożyć jakiś scenariusz, my próbowaliśmy i nam wyszło lub nie wyszło, ponoć można lepiej, to daj przykład jak. Każy pomysł nie jest zły. Nordic już coś wymyślił, teraz kolej na Ciebie.

Myślę że potrzeba stworzyć mini dokument tj. urywki z maratonów ,choć akcent znad morza również musu być (np.skok z klifu )-żart.

he he he he, wszyscy krytykują a nikt nie potrafi chociaż podać pomysłu co ma taki film zawierać :D

he he he

kolo ma dobry pomysł, tylko cieżki do zrealizowania, na maratony jeżdżą głównie sami zawodnicy włącznie z kierowcą, tak więc nie ma kto za bardzo kręcić tego filmu, ale okazja będzie np. podczas naszych lokalnych zawodów, oraz wrześniowego maratonu w gdyni.

Dobry film,niestety wymaga nakładów.Na pewno bardziej autentyczne było by jak by ktoś z waszego teamu pił maxima podczas maratonu z spocona i lekko zabłoconą twarzą.

Nawet taki krótki filmik powinien zawierać jakąś 'historię', w Waszym wypadku - film drogi - drogi do waszych osiągnięć i tego kim się staliście.

Początek mógłby Was ukazywać jako pozornie przeciętnych kolesi (i kobitki!) w cywilnych ciuchach, później krótkie ujęcia elementów treningu na sucho, motyw łydy np. na siłowni, mogłaby się prężyć gdzieś na sprzęcie, skoro chce :), fizykoterapia, (golenie nóg :>), wykresy HR itd.

później trening : czyli szleństwa w róznym terenie, dużo kurzu, przeloty przez kiere :), wyprzedzanie samochodów na szosie, kontuzje, śmiech, zmęczenie itd. (a w tle ostra muza :)

Potem meritum - wyjazd na maraton(y).
Przyjazd, parę ujęć z ostatnich szlifów przed startem, sprawdzanie sprzętu, masażyk.
Moment startu, skupione twarze, adrenalina skacze.. ...i poooooszli !
Dużo ujęć z wyścigu, walka z przeciwnikiem, pogodą, rowerem i własnymi słabościami.

A potem, to jak w życiu, komuś pęknie koło, komuś rzepka a ktoś odbiera medal :) Radość i strzelanie miśków poprzeplatane z wkurzeniem i zniechęceniem..

To brzmi trochę jak scenariusz amerykańskiego wytworu klasy "D" ale kwestia operatora tak naprawdę..

To musi być obraz, który pokaże, że Wasze życie to nie nowela i prężenie łydy w czystych ciuszkach na deptaku tylko hardcore'owy rollercoaster z oraniem gleby twarzą, hektolitrami potu, łzami ...i nęcącym błyskiem pucharów :)

Maciass napisał(a):

> bodek - nic Ci sie nie podoba a pomóc nie chcesz...
> Dorzuć coś od siebie tak żeby inni też skorzystali....

Specjalistą nie jestem, nie znam się na tym, mogę tylko być "głosem opinii publicznej" ;)
Ale podobają mi się filmy z maratonów, z BC (ciekawe jak tegoroczny wyjdzie?) - może coś w rodzaju spota zlepionego ze scenek z różnych wyścigów? Pot, brud, wysiłek, wygrane-przegrane, itp?
Tylko to wymaga czasu i nakładów, sztucznie w warunkach miejskich nic nie zrobi się rzeczywistego.

Pzdr.
T.

moim zdaniem film jest bardzo dobry - przedstawia zawodników , ich sprzęt , stroje , kaski i okulary . co prawda lepsze byłyby oaki zamiast bbb i xtr zamiast xt , ale i tak ujdzie . team prezentuje się dobrze . łydy zrobione , dupy napięte , gęby poważne , ręce mocno trzymają kierownice . nie rozumiem , czego się czepiacie . każdy , kto ma letkie pojęcie o mtb jest w stanie sobie wyobrazić tę zgraną pakę w pocie i błocie . trochę wyobraźni , cywilizacjo obrazkowa . jak na prezentację teamu , jest bardzo wporzo - bez zbędnego gadania , hyc , hyc , po górce i wziu , po drodze , bardzo ładnie . mi się podoba , wszystkim w biurze się podoba - 156 osób i wszystkim się podoba . głosowaliśmy - kto głosował za tak, dostawał za darmo snikersa . wszyscy mówią , że bardzo ładni kolarze i wogóle dyscyplina fajna i team . podoba mi się , mimo iż mam uczulenie na altacet . od razu widać , że chłopaki mają podejście profesjonalne i są wyjeżdżeni - szczupli i wogóle , tacy sprawni i szybcy . to naprawdę może się podobać . kilka dziewczyn pytało o stan cywilny zawodników - to najlepiej świadczy , że film jest udany . gratulacje , tak trzymać !

nordic, przekonales mnie! co prawda mam tylko kamerke w moim wszystkomajacym telefonie, ale ide nakrecic film o moim jednoosobowym teamie - dziewczyny tez beda :D

Dzieki nordic, widać że doceniasz trud wykoanany przez nas. Film jest zaledwie zajawką a kręcony był cały dzień. W tym przypadku nie chodziło nam o prezentację stylu bycia kolarzem, jego otoczki. Film jest podziękowaniem naszym sponsorom za wkład finansowy jaki włożyli, dzięki nam nazwy ich firm zostały zauważone.Całość nakręcona jest w gdyni, na tle miejsc charakterystycznych dla tego miasta, tak żeby każdy kto oglądał ten film powiedział " o Gdynia, jak fajnie to moje miasto". To jest bardzo dobra promocja naszego miasta. Nie wydaje mi się że sponsor chciał by oglądać nasze spocone ryje z błotem w zębach, oplutych koszulkach i krwią na spodenkach.
Wynajęcie profesjonalisty nie kosztuje paręset złotych. Do tego dochodzi montaż itp.
Kuba sam wie ile czasu poświęca się na zrobienie chociażby głupiej fotosesji, którą potem może pokazać swojemu sponsorowi.

Teraz rozumiem :)
Faktycznie moja krwawa wizja nie pasuje :/

Czyli raczej taki rowerowy pokaz mody ?
Szczupłe błyszczące ciała, lśniący sprzęt i perfekcyjne akrobacje a wszystko to na tle śnieżnobiałych żagli oraz błysków stali i szkła Sea Towers..
Dodałabym jeszcze opalone laseczki gapiące się z zachwytem na wasze... łydy :)

Bez złośliwości :)

tanka napisał(a):

> Dodałabym jeszcze opalone laseczki gapiące się z zachwytem na
> wasze... łydy :)

albo lepiej liżące rzeczone łydy posmarowane żelem energetycznym . . . he he :)

che, che... no nie mogę..:D

Reklama oparta na podtekście erotycznym musi chwycić !
Najpewniej jest bazować na najpierwotniejszym z instynktów potencjalnych sponsorów.. :)

tanka napisał(a):

> che, che... no nie mogę..:D

twardy , nieco sztuczny śmiech przez " ch " , świadczy , iż koleżanka nieco się zmięszała , co można odczytać jako przejaw skrywanego zainteresowania uczestnictwem w tej formie reklamy . . . he he :)

> Reklama oparta na podtekście erotycznym musi chwycić !

no masz . producenci żelów będą się bili o to , by to właśnie ich produkt wziął udział w spocie , i to w wielu smakach .

> Najpewniej jest bazować na najpierwotniejszym z instynktów
> potencjalnych sponsorów.. :)

. . . i ich klientów . już słyszę ten zmysłowy męski głos : " dziewczyny , jest nowy żel . . . do ciała . . . " . he he :)

w planach jest jeszcze scena masażu na plaży w palącym słońcu, tylko potrzeba odpowiedniej kobiety
tanko....... wpomożesz ?

Ja tu jestem tylko od koncepcji :)

Może Kuba jakąś Wam pożyczy, pewnie się biedaczek opędzić nie może :D

nie chce my kubaloątek :D
chcemy tanke !

wracajac do tematu, wg mnie film jest fajny, moze pare zmianek, ale zdaje mi sie ze o to chodzilo.

Krzyżak nie wiedziałem że tak ci brak dobrego smaku !!!

trudno. a widzieliscie iedys film lotto prezentujacy grupe, chyba z 2002 roku?

to w 2002 mieli już kamery? :>

Jak zobaczylismy film w firmie to mielismy polewkę, ujęcia troche zbyt amerykańskie a za mało MTB jak dla mnie, taki MTB-URBAN style, za mało akcji za dużo lansu :)
Widac ze jest team, wszyscy równo ubranie, rowery, błysk szprych, sponsorzy, marketingowo jak najbradziej ok.

Wywaliłbym:
-ujęcia z parkingu z jakims piciem wody i inne puste i nudne kadry.

A czego mi zabrakło i co proponowałbym dodać:
- Anię! :D
- więcej sztuczek Łukasza, Dre, potrafisz dużo więcej, moze jakis skok z dachu?
- więcej terenu;
- jakieś ujecie grupy w dalekim planie, fajnie to zawsze wyglada na filamch z imprez.

To tyle, życze sukcesów i pozdrawiam!

www.mtb.bydgoszcz.pl, www.centrumrowerowe.pl

ooo Tomek też tu zagląda :)
pozdrawiam ;)

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...