Jak zakończyc budowy na Karczemkach?

Wszyscy mamy juz dość cieżkiego sprzetu koparek betoniarek wywrotek które psują infrastrukture zastałą bądz nowo zbudowaną prawda? Karczemki to wielki plac budowy z jednej strony to dobrze bo miasto sie rozwija ale z drugiej to samo miasto nie dba o mieszkańców co juz od ponad 10 lat zyja na budowie....Taki apel....do CITIHOUSE ....KUPCIE te wszystkie wolne DZIAŁKI na dzielnicy,MY jako mieszkańcy pomożemy wam w dotarciu do włścicieli(jeżeli bedzie taka potrzeba oczywiście) ;wybudujcie tam domki i sciezki do nich co trzeba i SPOKÓJ. KTO ZA?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak zakończyc budowy na Karczemkach?

żałosny tekst
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

desperacki raczej;) ale prawdziwy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może dodam dla tych co uważają że ten tekst to żenada, właściciel jednej z działek pomiędzy domkami zastanawia się czy nie zrobić tam poziomowe go parkingu lub myjni:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale tu obowiazuja pewne warunki zabudowy? Chyba? Myjnia wsrod domkow?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy ktoś wie co to za postawiony szary bunkier na rogu Jaśminowego stoku i Azaliowej; co tam ma być???
Najpierw wyglądał jak bliźniak teraz jak jakieś przedsiębiorstwo ze sporym parkingiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajna architektura, bardziej nowoczesna, oczywiście wg mojego gustu.

Tyle co widziałem, to informacja na tabliczce informacyjnej 'budynek mieszkalny'.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tez mnie to ciekawi co to jest , raczej bedzie jakas firma, no chyba ze ktos chcial miec osobliwa wylle

Jestem za.

Dzisiaj na terenie na skrzyżowaniu Kalinowej i Azaliowej ( obok parkingu ) pojawiły się kontenery dla budowlańców. Ewidentnie coś się zaczyna dziać.

coś się zaczyna dziać, albo przenoszą kontenery z terenu szkoły.

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...