Jaka praca...

Może ktoś z was się będzie orientował.
Chce znaleźć jakaś prace od pon-pt godziny obojętne, ale czasem w jakiś dzień w tygodniu bym musiała zostać w domu bo bym nie miała z kim zostawić dziecka.
Wiem że w wielu miejscach jest to niemożliwe, że albo pracuje od pon-pt albo wcale, chyba że wziąć jednodniowy urlop,ale po jakimś czasie jakbym go wykorzystała to i tak wtedy bym nie miała z kim dziecka zostawić.

Więc czy orientujecie się czy jest możliwe znalezienie takiej pracy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Jaka praca...

w tym kraju znalezienie jakiejkolwiek pracy graniczy z cudem... a już na podanych przez Ciebie warunkach - pomarzyć dobra rzecz, mimo wszystko życzę Powodzenia!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomarzyć dobra rzecz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, pomarzyć zawsze można :)
Cóż, czyli pewnie zostaje tylko jakaś praca na zlecenie, np roznoszenie ulotek :P zawsze pare groszy by było z tego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

allesia - bardzo mi przykro ,ale nie jesteś dyspozycyjna więc trudno ci ułożyć grafik pracy.Ale jest możliwość załatwienia pracy w domu jeżeli masz zdolności krawieckie.
Może warto o takiej pracy pomyśleć?

Do K1 ,ja pracy szukałam dokładnie 12 dni.
Praca pon-pt 9-17 , płaca 2000zł,sama wybrałam pracodawcę .
I to nie bajka,pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

taaaaaaaa.......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A finanse, ubezpieczenia, kredyty tu masz nienormowany czas pracy.

Formy zatrudnienia są różne w zależności od firmy. Ja mam 2 dzieci i tak pracuję. Na poczatku bylam sceptykiem, ale teraz jest ok to ja decyduję o swojej pracy i płacy.
Trzeba miec duzo samodyscypliny, ale przy dobrym wsparciu wszystko się da. Ja jestem na własnej działalności tak mi wygodniej.

Wiem zaraz ktos napisze, że to akwizycja. Nie zgadzam się z tym. Tak piszą ci którzy wolą narzekać na brak pracy i pieniędzy. Jesli masz pytania jestem do dyspozycji.

Agentka ja mam pytanie - jak wygląda taka praca?Jak wygląda 'pozyskiwanie' klientów?Pracujesz w branży ubezpieczeniowej?Szukam pracy od 3 miesięcy,mam doświadczenie w likwidacji szkód w różnych Towarzystwach,teraz zastanawiam się nad sprzedażą ubezpieczeń, tylko nikt nie potrafi mi szczerze zobrazować, jak wygląda taka praca.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...