Jaki amorek poradzilibyscie do UNIBIKE Voyagera

Kompletuje powoli sprzęt na większą wyprawę(FINLANDIA-->NORWEGIA) i potrzebuję żetelnej opinii. Zgóry DZIĘKI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki amorek poradzilibyscie do UNIBIKE Voyagera

Jezeli to ma byc wyprawa szwecja-norwegia to chyba bedziesz jezdzil po szosie a w takim przypadku to amorek nie jest niezbedny. Co innego na polskich drogach :) ale sadze, ze tam jest na tyle rowno, ze amorek bedzie tylko niepotrzebnym ciezarem...

problem w tym ze zjazd z bagażem ok. 45 kg z prędkością 60-70km po górach w norwegii nienalezy do bezpieczneych wystarcz kilka kamyków wiekszych a z tego co wiemto ih na drodze nie brakuje, a po za tym jade przez kraje nadbałkańskie a stan dróg tam chyba każdemu znany pozdrawiam

to co napisałeś świadczy o Twoim braku wyobraźni. Wiedząc że masz 45 kg bagażu chcesz sobie pozwolić na wycieczki z prędkością 60-70 km/h .....?? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.
Są pewne ograniczenia których nie obejdziesz nawet najdroższym sprzętem i myślę że przejażdżka z takim ciężarem i z taką prędkością jest jednym z takich ograniczeń

Nie ma tam żadnych kamieni na drodze....amortyzator też nie jest potrzebny.
Jechałem tą droga w zeszlym roku....drogi idealne.

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...