Jaki dostawca internetu?

Witam,
chciałabym poznać wasze opinie na temat dostawców internetu dostępnych na Chełmie. Ja obecnie korzystam z usług EiA, ale niestety coraz częściej pojawiające się kilkudniowe awarie, a przy tym bardzo niemiła, nieprofesjonalna i niestety "olewajaca" klienta obsługa zmuszają mnie do zmiany operatora, gdyż potrzebuje internet codziennie 24h/dobę. Stąd moje pytanie, którego dostawcę możecie polecić? Zależy mi na rzadkich awariach i przede wszystkim na szybkiej naprawie ewentualnych awarii a nie zbywaniu klienta,
pozdrawiam,
Andi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki dostawca internetu?

Ja jestem niezadowolona z tv z eia, ale jeśli chodzi o net od nich to niestety są bezkonkurencyjni :/ tzn z jednej strony to dobrze ;P a co do tych awarii i obsługi, czasem się zdarza awaria, każdej firmie nie można powiedzieć, że nie ;) Jeśli chodzi o obsługę już nauczyłam się z nimi rozmawiać ;D precyzyjnie, stanowczo i bez zbędnych emocji - sukces murowany :D jak mnie widzą to już przy płaceniu nie śmią powiedzieć, "czy mam drobniej" czy coś, od razu jest "proszę chwilę zaczekać, podejdę obok rozmienić" :D trzeba je "wychować" - ot co :D

na dc duzo ludzi narzeka i zastanawia sie nad przejsciem do upc (promocje jakas maja) a co do awarii to sa non stop
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No maja tv cyfrowa ok 80 kanalow z internetem do 25mbit/s za 105zl/miesiac przy aktywacji jednorazowej 50zl wiec spoko. Sam ide do upc, chociaz mowili ze od 02.03.2010 bedzie lepiej w eia, zobaczymy.
Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.