Jaki gryzka dla pas ?

Witam serdecznie wszystkich! No więc tak, mam bernardyna i duży problem z kupieniem odpowiedniego gryzaka dla niego. Co kupię, to po kilku dniach jest już rozszarpane i nadaje się na śmietnik. Ktoś, coś, jakieś pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki gryzka dla pas ?

Może zużyta opona od traktora? ;>

Proponuję kupić jakąś grubszą linę wiązać mu supły na końcu i dawać przynajmniej nie będzie Cię to dużo kosztowało

"Gryzka dla pas" - taki fascynujący tytuł i takie nudne rozwinięcie:d

Teściową mu daj, albo przejdzie mu apetyt albo zdechnie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że kości wołowe wystarczą :-) teściowa może się jeszcze przydać ;-) np do popilnowania psa, albo dzieci :-D

Kości psu wchodzą smakowicie a wychodzą w bólach, a teściowa odwrotnie;)

Może i teściowa nadaje się do pilnowania dzieci, ale po wszystkim da Ci do zrozumienia, że Ty się do tego nie nadajesz:p

Dobrą inwestycją w moim wypadku był gryzak naturalny Torgas. Nie ma tu żadnych elementów sztucznych plastikowych, czy gumowych. To gryzak zrobiony w całości ze specjalnego drzewa rodem z Portugalii (tutaj opis torgas.pl). Nie drażni dziąseł, a raczej masuje. Kupiłem to buldogowi i widzę dużo pozytywnych skutków. Pies się uspokoił i przestał maltretować moje kapcie, czy meble ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

muza na dziś (777 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Klimatyzacja w biurze (52 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

reklama świetlna (13 odpowiedzi)

hej. czy waszym zdaniem warto jest inwestować w reklamę świetlną? pozdrawiam