Jaki internet? - Zaspa

Temat dostępny też na forum: Zaspa
Tak jak w temacie poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy( usług internetowych), która zakłada internet na Zaspie. Kogo polecacie a kogo odradzacie. UPS, Vectra a może coś innego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki internet? - Zaspa

zaspa Młyniec - tylko i wyłącznie http://www.mlyniec.gda.pl/

Mam i polecam - transfer najlepszy w najlepszej cenie :D nawet jeśli coś by się działo, raz dwa naprawią :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odradzam.
Tylko UPC.
W razie awari pomoc 24h.
W tej osiedlowej zawsze wieczorem i w wekendy internet tak zamulał że nic nie można było zrobić. W UPC nie ma tego problemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żadne UPC, dzwoń do orange i pytaj o internet światłowodowy kiedy będzie doprowadzony do Ciebie do bloku...

300/30Mbit/80zł + dostajesz jakieś TV czy inne telefon-ówna z których nie możesz zrezygnowac... ale 300/30Mbit gwarantowanego netu za 80zł to jak za darmo...

UPC jest awaryjne - czasem jest, czasem nie jest... ja miałem 2x z braku laku w 2 różnych lokalizacjach i 2x kaszana... wieczorami nie dało się normalnie korzystać z netu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...