Jaki internet na Siedlcach?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Witam, mieszkam na gdańskich Siedlcach - ul. Powstańców Warszawskich. Niedługo będę zmieniać operatora internetu - obecnie jeszcze mam w UPC ale tam jest dla mnie za drogo i za wolno. Proszę odpowiedzcie: jacy operatorzy są dostępni w tym rejonie i co o nich sądzicie? (bezawaryjność, szybkość). Wiem że jest tutaj Attu, warto podpisywać z nimi umowę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki internet na Siedlcach?

odradzam attu , ciagle awarie i fatalna jakość ja zmieniłam na upc i narescie jest ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

od wczoraj nie mam internetu,chociaż za niego płacę!!!!attu jest do du...y!!!

07-02-2009 napisano,że Attu jest do du...y,dziś jest 27.07.2009 i nic się nie zmienia,ciągłe awarie-i dalej zostanie do du...y
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja tam jestem zadowolona i zadnych awari nie mam no jak juz sie czasami cos zdarzy to za tel i po pol godzinki znow wszystko gra wiec za 40 zl nie ma co marudzic

no jasne za 40 zł nie ma co marudzić! powiem ci tak-ja płacę to marne 40 zł ale i wymagam. byle burza i już nie ma internetu!!!

gdzie te czasy NetGlob-u... ah...

Odradzam Attu
cioezko sie dodzwonic,sprobuj,awarie non stop.Jak tylko pada deszcz,snieg...internetu nie masz z ATTU !!!

attu. meczylam ich przez miesiac, przyszedl koles powiedzial,ze on kabla nie pociagnie.. a mieszkam obok klatki, w ktorej attu dostarcza internet,powiedzial tez, ze renowacja infrastruktury jest planowana i mam poczekac.upc mi zalozylo internet w 2 tygodnie, mimo wszystko polecam, bo internet jest.

A ja mam internet bezprzewodowy z PLAY za 45zl i jestem bardzo zadowolona.

ja też play i też zadowolona :)

Polecam Domtel.

Ja wlasnie szukam alternatywy dla UPC, net zasadniczo ok, ale gdanski oddzial firmy... hmm... jakby to okreslic... nastawiony jest na zdzieranie kasy, a nie na utrzymanie klienta. Jakies dziwne okresy rozliczen, rachunki, brak, badz wymijajace odpowiedzi w dziale obslugi klienta oraz ogolnie niemila obsluga, etc. (pomijajac oczywiscie informatykow na infolinii serwisowej). Przeszlam do UPC z Pro-internet, bo tam mieli limit IP na kabel (max.3), a serwis od pon. do piatku, od 8 do 16. Z UPC mialam juz wczesniej do czynienia poza Gdanskiem i bylam zadowolona, wiec sie ucieszylam, jak mily pan zapukal do mych drzwi z oferta promocyjna, ale za ta promocje przyszlo mi pozniej i tak zaplacic... Co roku problemy przy podpisywaniu nowych umow, klient juz jest w firmie, wiec po co sie o niego troszczyc... Jakies nowe opcje do przetestowania na Siedlcach?
P.S. Zapomnialabym dodac, ze UPC jest relatywnie dosc drogie, to a'propos zdzierania kasy, uslugi internetowe tanieja, ale nie u nich...

TYLKO NIE ATTU :) koszmar , awarie usuwaja 5 dni i obsługa chamskas

Inne tematy z forum

Młyny Gdańskie (26 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje blisko Śródmieścia Gdańska oraz w dobrze skomunikowanej lokalizacji (autobusy...

Scarpa (10 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji Scarpa powstaną niedaleko zbiegu ulic Kartuskiej, z Zakopiańską i...

Kartuska 66 (5 odpowiedzi)

Kartuska 66 powstaje w wygodnej do życia lokalizacji. Do Śródmieścia czy gdańskiego Dworca...