Jaki jest dobry przewód o średniej grubości do projektów motoryzacyjnych?

Obecnie pracuję nad 05 Silverado, robię wymianę uprzęży deski rozdzielczej, a ponieważ ciężarówka jest tak zdemontowana, pracuję również nad innymi rzeczami. Chcę uzyskać kilka reflektorów z paskami LED i chcę podłączyć diody LED do ich własnego obwodu, którym mogę sterować z kabiny, zamiast umieszczać je w głównej wiązce reflektorów.

Chcę również dodać czujnik temperatury otoczenia OEM, który można łatwo podłączyć.

Moim głównym zmartwieniem jest to, jaki jest dobry przewód do tych prac?

Myślałem o wzięciu 18AWG, ale wolę najpierw usłyszeć od bardziej doświadczonych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki jest dobry przewód o średniej grubości do projektów motoryzacyjnych?

Masz szczęście ,bo na forum Trójmiasta sami eksperci i to w każdej dziedzinie a szczególnie motoryzacji

Obecnie pracuję nad 05 Silverado, robię wymianę uprzęży deski rozdzielczej, a ponieważ ciężarówka jest tak zdemontowana, pracuję również nad innymi rzeczami. Chcę uzyskać kilka reflektorów z paskami LED i chcę podłączyć diody LED do ich własnego obwodu, którym mogę sterować z kabiny, zamiast umieszczać je w głównej wiązce reflektorów.

Chcę również dodać czujnik temperatury otoczenia OEM, który można łatwo podłączyć.
https://100001.onl/
Moim głównym zmartwieniem jest to, jaki jest dobry przewód do tych prac?
https://1921681254.mx/
Myślałem o wzięciu 18AWG, ale wolę najpierw usłyszeć od bardziej doświadczonych.

I got this,...

Inne tematy z forum

Szukam skupu części z warsztatu (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

Jaki polecacie skup aut powypadkowych? (31 odpowiedzi)

Witam, Wczoraj wracając z pracy wpadłem w poślizg i uszkodziłem auto. Nie opłaca się go już...

Przyciemnianie szyb - gdzie? (45 odpowiedzi)

Szukam dobrego fachowca do przyciemienia szyb w aucie. Najlepiej z Gdanska.