Jaki kosmetyk do brwi

Potrzebuje pomocy w wybraniu produktu oraz sposobu malowania brwi. Mam czarne włosy (farbowane) i jasne blond brwi. Kiedy chce zrobić brwi czarna pomadą, włoski wydają się być szarawe jeśli zrobię to zbyt lekko, natomiast jeśli zbyt mocno, ah szkoda słów wygląda to jakbym miała dwie smoliste krechy na czole. Dodatkowo mam wielki problem z wypracowaniem delikatniejszego przodu brwi, bo daje to znowu efekt szarości. Może powinnam użyć czegoś ciemnobrązowego a nie czarnego i w ogóle zrezygnować z pomady i przerzucić się na coś innego? Bardzo by mi to pomogło gdybyście podrzuciły jakieś godne uwagi produkty, dodam że jestem początkująca w makijażu, a brwi to był zawsze mój najsłabszy punkt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciemny, chłodny brąz i koniecznie żel koloryzujący do brwi. To normalne, że w porównaniu do pomalowanej skóry, jasne włoski wybijają jasno. Żeby wypracować delikatne przody, wystarczy po prostu nie zaczynać od początku brwi, tylko od ogonka. Potem już nie dokładasz pomady, tylko jedziesz tym, co zostało na pędzelku jak zbliżasz się do początku
https://puderek.com.pl/10338-trymer-nozyk-do-brwi-3-szt.html
Do przycięcia niesfornych włoskow przyda się również taki trymer. Zamówisz go na tej stronie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...