Re: Jaki macie peirscionek, z czym i z czego??
Bezwzgledna_modliszka
(17 lat temu)
Kasia_06 wklejam ten kawalek mojej wypowiedzi, bo jak widac umknela ci polowa tekstu.Kursy czytania ze zrozumieniem i szybkiego czytania chyba nie sa az takie drogie, zeby nie moc sie zapisacTak wiec promemoria:
''Ze co przychodzi latwo, nie zal porzucic.Ja wlasnie nie chce mu ulatwiac zycia pod TYM wzgledem, zeby sie czul, ze skoro tyle na mnie wydal - przepraszam za to okreslenie, nie schlebia mi ile by wydal, ale tu chodzi o zwykle myslenie w podswiadomosci-skoro tyle na mnie wydal, to jestem wazna, nie mozna mnie utracic.
Czemu mezczyznom nie podobaja sie Fiaty 126p albo stare Polonezy, czemu mysla o nowym modelu Mercedesa, Audi, Porsche, itp?
Bo jest to piekne, drogie i niedoscignione dla wiekszosci z nich.
Dlaczego wtykaja oczy w pieknie ubrane i zadbane kobiety?Przeciez wiele z nich by sie nimi nie zainteresowalo. Wlasnie, zeby taka zdobyc nie mozna przyjsc z niczym i poprosic o reke, trzeba zawalczyc!
I o to mi chodzi, ze chcialam wiedziec, kiedy moj do mnie przyjdzie z pierscionkiem, czy to co mi ofiaruje on SPRAWI ze ON bedzie zawsze myslal ze sie musial wysilic....... ''
W mysl twojego rozumowania, bardzo obosiecznego, niektore z forumek tu zgromadzonych, ktore NIE MAJA pierscionka wogole lub maja skromniutki - co robia ?
Chcesz cos dopisac? To ja ci powiem - oddaja sie i oddaja swoja reke ''za darmo''....
Zanim cos walniesz pomysl chwilke, bo obrazilas czesc dziewczyn, jak sie troche zastanowic nad tym co napisalas.....
0
0