Ja przeszłam z Huawei 10 pro lite na Iph 13 więc jest całkiem duży przeskok. Na początku chciałam 13pro ale w salonie (kupowałam stacjonarnie w Ispot, ale oczywiście mozesz zerknąć sobie na ich stronę i zamówić ze strony) okazało się,że jest ogromny i strasznie ciężki i użytkowanie go było by strasznie nie wygodne. Ja dużo pisze więc odpuściłam go sobie z tego względu. Gdy wzięłam 13 do ręki od razu pomyślałam, że chce ten telefon waga to tylko 174g tylko jest niezwykle wygodny w pisaniu,robieniu zdjęć (wychodzą cudne ) podoba mi się ten funkcja Siri w końcu mogę bez dotykania telefonu w czasie gotowania gdzie mam brudne dłonie ustawić czasomierz itp ma wbudowaną wagę co tez staje się pomocne, wcześniej miałam androida i takie apki można było ściągnąć zapewne,ale kto o tym myślał Największe plusy według mnie 13 to filigranowość,lekkość, śliczny kolor obudowy, ja mam różowy - dobry aparat, iOS 15, głośniki stereo, wady? Na razie nic nie zauważyłam oprócz tego,że wszystko związane z moderowaniem czegokolwiek zmienia się w ustawieniach choć teraz właściwie po miesiącu użytkowania mam wrażenie,że to zaleta. A dodam, ze mam mini
https://ispot.pl/iphone-13-mini