Jaki najlepszy smartfon

Jaki smartfon w okolicy 3500zl +/-
Wymagania:
- dobry aparat
- pojemna bateria
- dość szybki
- dobrze by miał bezprzewodowe ładowanie
- pojemny
- byle nie Samsung xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym miał taki budżet to wybór by padł na Asus rogphone 5 lub realme gt 2, świetnym wyborem jest również Iphone 13, szczególnie, ze jego cena jest o wiele niższa niż w dniu premiery.
Nie wiem czy widziałeś, ale jest możliwość wynajmu Iphone, opcja wygodniejsza jeśli nie chcesz wykładać takiej dużej kasy na raz:
https://imad.pl/dla_ciebie/najem/

Poczytaj sobie o tym w imad.

Obecnie używam Samsunga Galaxy S20 i chcę go zaktualizować. Mam też iPhone'a 13 do pracy.

Nie mogę się zdecydować między iPhone 14 pro a Galaxy s23 ultra.

Jeśli chodzi o nowy telefon, oczekuję dobrego czasu pracy na baterii (może 2 dni przy lekkim użytkowaniu), bardzo dobrych zdjęć (mam dzieci i nie chcę przegapić jakiejś miłej chwili, więc potrzebuję telefonu z dobrymi aparatami, które mogą uratować chwilę jednym strzałem) i niezawodność.

Nie jestem użytkownikiem mediów społecznościowych, mam tylko komunikator, aby rozmawiać z przyjaciółmi i krewnymi, więc nie instaluję facebooka, instagrama, tiktoka itp.

Rozmiar iPhone'a 14 pro byłby fajny, ponieważ jest taki sam jak mój 13 i mój Galaxy S20, ale martwię się rozmiarem s23U.

Co warto zamówić? Jak s23U radzi sobie z robieniem szybkich zdjęć? Jak niezawodny? Mój obecny s20 nie jest taki świetny, więc raczej sięgam po i13, jeśli jest blisko.

Dzięki!

Moim zdaniem iPhone 13 to idealny wybór

Też polecam iphone 13

Inne tematy z forum

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...