Jaki prezent na roczek dla dziewczynki???

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny doradźcie co się kupuje na roczek???
Zabawki, ubrania?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jaki prezent na roczek dla dziewczynki???

ubrania to dla rodziców prezent.
u nas hitem był wózek. taki zwykły z carrefoura z lalą. córka oszalała.

Oczywiście że zabawka - garnuszek na klocuszek, stolik interaktywny, pchacz, wózek z lala, szczeniaczek uczniaczek itp.
Ubrania to dla rodziców :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

No mi też się wydaje że z ubranek to bardziej rodzice się cieszą :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja juz dwa razy na roczek sprezentowalam odkrywczy domek i za kazdym razem mega se spodobal dzieci bawia sie do tej pory...ubrania to chyba jedynie jak ktos na prawde nie ma ale i tak bym dokupila jakas zabaweczke.wkoncu to urodzinki dziecka,a ono nie bedzie wiedzialo ze dostalo ubrania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

O tym mówicie?

http://allegro.pl/odkrywczy-domek-kiddieland-gratisy-polecamy-i2587158048.html

hmm...ja się nie znam na maluchach, ale czy tam nie ma małych elementów, które dziecko może połknąć ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A taki ogrodowy domek może być prezentem, czy nie bardzo?

http://allegro.pl/domek-ogrodowy-dla-dzieci-dostepny-od-reki-i2633313262.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ma sa tylo ludziki w tym domku ale je mozna narazie schowac w mapu na hutniczej kupilam za144zl wiec taniej jak z netu i super jest ten domek rozne dzwieki wydaje ale takie prawdziwe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak maja ogrod to pewnie tylko ze juz jesien wiec mala sie za duzo nim nie pobawi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a i te ludziki nie sa tez takie male ale dla bezpieczenstwa z pol roku moga lezec w szafie.

widziałam taki domek w realu, jest bardzo kiepskiej jakości (no niestety za jakość trzeba zapłacić i porządny kosztuje z 1000zł). jak mają miejsce, to lepiej na zimę kupić tekturowy, można postawić w domu, jest wielki, moja córka bawiła się nim dość długo (kupiony na allegro za50zł). żyrafa pełna klocków Fisher Price powinna się sprawdzić. stolik interaktywny, wózek, klocki (fajne są clemmy od 9m).

BIŻUTERIA PERSONALIZOWANA artess

Witam, ja kupowałam dla chrześniaczki biżuterię personalizowaną. W sklepie intern. artess, mają tam też inne propozycje, metalizację przedmiotów równie ciekawa. Sądzę, że jest to coś zupełnie innego ciekawego. Ręcznie robiona ze srebra najwyższej próby.
http://www.artess.pl/sklep/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: BIŻUTERIA PERSONALIZOWANA artess

ja biżuterii to raczej takiemu małemu dziecku nie kupowałabym, na tym etapie życia chyba sprawdzają się bardziej praktyczne rzeczy

Re: BIŻUTERIA PERSONALIZOWANA artess

Polecam tunel z ikea, można kilka łączyć ze sobą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla takiego roczniaka super są stoliki edukacyjne lub pchacze, nasza akurat dostała wcześniej i teraz dostanie rowerek biegowy (czterokołowy), łosia bujanego z IKEI (jest super - widzieliśmy i testowaliśmy u znajomych), puzzle piankowe, drewniane układanki - tyle z tego co wiem, a jutro okaże się czy będzie coś jeszcze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

prezent ARTESS na roczek dla dziewczynki

Fajnym pomysłem jest bizuteria personalizowana.Zakupiłam nawet taka zawieszkę z odciskiem dłoni mojej chrzesnicy w zestawie ze srebrna bransoletka. Zakupu dokonałam w artess sklepie inter. Bardzo wszystkim sie podoba całość! Polecam każdemu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Synek dostał ten domek 6 lat temu. Wszystkie dzieci, które przewijają się przez te lata przez nasz dom, bawią się nim, bez względu na wiek. Rewelacja...

Polecam biżuterie personalizowaną srebrna. corka otrzymala wlasnie taka malenka bransoletke z zawieszka personalizowana. Sliczne po prostu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co do odkrywczego domku to te ludziki myślę ze byłby niemożliwe do połknięcia przez krowę wiec roczniak nawet nie da rady włożyć ich do buzi. :P a tak na poważnie to ja bym kupiła zamiast kolejnych wyjacych, grających i walajacych się zabawek jakas fajna książkę. Dużo obrazków ale i dużo treści. Moja ma dwie ulubione: życie na wsi i encyklopedie dla dzieci (rewelacja) i czytamy codziennie. Nie do porównania z zabawkami jeśli chodzi o zsinteresowanie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

mi sie wydaje że lepiej jakies ciuszki:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Inne tematy z forum

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...