Jaki rowerek od 1400 do 1800 zł

Yo! Mam zadanie dla wszystkich was. Który waszym zdaniem (marka, może być też model) rower w przedziale cenowym od 1200 do 1800 zł jest najsolidniejszy, tzn. w którym dostane najlepszy osprzęt za powyższą cenę. Licze na was!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki rowerek od 1400 do 1800 zł

szanowny bubo - zadając to pytanie robisz błąd - po pierwsze każda pliszka swój ogon chwali i nie ma pełnego oglądu sytuacji, ani tez nikt nie będzie wiedział jaki rower dla Ciebie będzie najodpowiedniejszy (do czego go potrzebujesz, jakie masz rozmiary itd itp) - musisz sam poszperać w katalogach i na stronach internetowych, po drugie chcesz dobrego osprzętu a nie pytasz o ramę, podczas gdy moim zdaniem powinno sie robić dokładnie odwrotnie - osprzęt i tak wymienia sie w miarę zużycia, więc jak będziesz chciał lepszy to wymienisz na lepszy, z ramą już gorzej - ja np. się do swojej przyzwyczaiłem i ją polubiłem i nie chcę innej. po trzecie zaś i najważniejsze - nie tyle pytasz o opinie, co przerzucasz szperanie i szukanie na innych - albo dostaniesz odpowiedź z głowy typu "kup to i to, ja mam i jest super" albo ktoś inny będzie musiał poszukać za Ciebie, pierwsze bezwartościowe a drugie nie fair - znasz grupy osprzętu? to weźże katalog i sobie porównaj - czy któs ma robić to za Ciebie?

chcesz porady? pytaj się konkretnie, o dany model/część, i zadaj sobie choć tyle trudu by uprzednio przejrzeć forum - takich tematów przewija się sporo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...