Re: Jaki rowerek od 1400 do 1800 zł
szanowny bubo - zadając to pytanie robisz błąd - po pierwsze każda pliszka swój ogon chwali i nie ma pełnego oglądu sytuacji, ani tez nikt nie będzie wiedział jaki rower dla Ciebie będzie najodpowiedniejszy (do czego go potrzebujesz, jakie masz rozmiary itd itp) - musisz sam poszperać w katalogach i na stronach internetowych, po drugie chcesz dobrego osprzętu a nie pytasz o ramę, podczas gdy moim zdaniem powinno sie robić dokładnie odwrotnie - osprzęt i tak wymienia sie w miarę zużycia, więc jak będziesz chciał lepszy to wymienisz na lepszy, z ramą już gorzej - ja np. się do swojej przyzwyczaiłem i ją polubiłem i nie chcę innej. po trzecie zaś i najważniejsze - nie tyle pytasz o opinie, co przerzucasz szperanie i szukanie na innych - albo dostaniesz odpowiedź z głowy typu "kup to i to, ja mam i jest super" albo ktoś inny będzie musiał poszukać za Ciebie, pierwsze bezwartościowe a drugie nie fair - znasz grupy osprzętu? to weźże katalog i sobie porównaj - czy któs ma robić to za Ciebie?
chcesz porady? pytaj się konkretnie, o dany model/część, i zadaj sobie choć tyle trudu by uprzednio przejrzeć forum - takich tematów przewija się sporo
0
0