Jaki wybrać śpiworek do wózka x-lander XA? Właśnie przesiadamy się na spacerówkę,a słyszałam,że w lutym mają być znowu mrozy :/ co możecie polecić?
00
Re: Jaki śpiworek do wózka?
ciascioo
(15 lat temu)
może jednak ktoś podpowie?
00
Kasia i Tomuś
(15 lat temu)
My tez jezdzilismy xa rok temu i po prostu bralam cieply polarowy koc do owiniecia malego, a ta oslonka na nozki, ktora dopinasz do spacerowki chroni przed wiatrem i przytrzymuje koc. A na gore masz dopinane takie futerko do tej oslonki-bynajmniej w moim modelu tak bylo, wiec zadnego cieplego spiworka nie kupowalam.
00
ciascioo
(15 lat temu)
też taki mamy ale on nie spełnia naszych oczekiwań ...teraz bawimy się z kocami ale mija się z celem
00
Kasia i Tomuś
(15 lat temu)
To kup tzw.uniwersalny, zeby dalo sie przelozyc 5punktowe pasy -za rok skorzystasz z niego na sankach :D Ja kupilam w tym roku Tchibo na sanki wlasnie i sprawdza sie swietnie, ale one juz sa wyprzedane,wiec musisz zamowic inny.
chcialam fajny, trzymajacy ksztalt, na polarze (bo welna jak zamoknie to nieladnie pachnie, wg mnie). swpiorek jednak wcale tak nie wyglada jak na zdjeciach, jest niedbale uszyty, zupelnie nie trzyma ksztaltu, zwija sie w walki, masakra jakas!!!
00
MamaFilipa
(15 lat temu)
swoja droga, do drugiego wozka jaki mam (spacerowka x-lander xq) mam spiworek x-;landera ktory byl razem z wozkiem. fakt, cienki, ale ja tez owijalam malego najpierw kocykiem, a pozniej zapinalam ten spiworek na zamek. maly nie marznie :)
00
beata_gdansk
(15 lat temu)
ciascioo, ja mam x-landera xa i mam śpiworek, którego nie używam w tym roku. Mogę z przyjemnością ;-) sprzedać.Poniżej wklejam zdjęcia. Śpiworek jest bardzo ciepły. Chciałabym za niego 40 zł.