Jaki śpiworek do wózka?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Jaki wybrać śpiworek do wózka x-lander XA? Właśnie przesiadamy się na spacerówkę,a słyszałam,że w lutym mają być znowu mrozy :/ co możecie polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki śpiworek do wózka?

może jednak ktoś podpowie?

My tez jezdzilismy xa rok temu i po prostu bralam cieply polarowy koc do owiniecia malego, a ta oslonka na nozki, ktora dopinasz do spacerowki chroni przed wiatrem i przytrzymuje koc. A na gore masz dopinane takie futerko do tej oslonki-bynajmniej w moim modelu tak bylo, wiec zadnego cieplego spiworka nie kupowalam.

też taki mamy ale on nie spełnia naszych oczekiwań ...teraz bawimy się z kocami ale mija się z celem

To kup tzw.uniwersalny, zeby dalo sie przelozyc 5punktowe pasy -za rok skorzystasz z niego na sankach :D Ja kupilam w tym roku Tchibo na sanki wlasnie i sprawdza sie swietnie, ale one juz sa wyprzedane,wiec musisz zamowic inny.

Tu jest duzy wybor kolorow http://allegro.pl/spiworek-do-wozka-na-sanki-classic-100-na-polarku-i1411706404.html ale moze znajdziesz gdziesz w lepszej cenie, albo przejedz sie do Mama i Ja lub innego sklepu, zeby "pomacac" ;D

nie takie drogie ale chyba wolałabym aby góra jakby się zamykała...zresztą już sama nie wiem ,a lepsze są polarowe czy z owczej wełny?

Chyba z owczej welny sa cieplejsze ale nie wiem, czy mozna je prac w pralce -niegdy nie mialam,wiec pewna nie jestem

jak bedziesz zamawiac z allegro, to NIE kupuj z firmy SOFTBE!!!

http://allegro.pl/bardzo-cieply-spiworek-do-wozka-polar-5-kolor-i1428425706.html

chcialam fajny, trzymajacy ksztalt, na polarze (bo welna jak zamoknie to nieladnie pachnie, wg mnie). swpiorek jednak wcale tak nie wyglada jak na zdjeciach, jest niedbale uszyty, zupelnie nie trzyma ksztaltu, zwija sie w walki, masakra jakas!!!

swoja droga, do drugiego wozka jaki mam (spacerowka x-lander xq) mam spiworek x-;landera ktory byl razem z wozkiem. fakt, cienki, ale ja tez owijalam malego najpierw kocykiem, a pozniej zapinalam ten spiworek na zamek. maly nie marznie :)

ciascioo, ja mam x-landera xa i mam śpiworek, którego nie używam w tym roku. Mogę z przyjemnością ;-) sprzedać.Poniżej wklejam zdjęcia. Śpiworek jest bardzo ciepły. Chciałabym za niego 40 zł.

image
image
image
image