Jaki sprzęt do kebaba
Witam. Drodzy Koledzy i Koleżanki, prowadzę lokal który serwuje kuchnię polską. Mam okazję otworzyć w dobrej lokalizacji kolejny lokal. Chciałabym żeby był to kebab z racji dużego natężenia studentów i młodzieży (w tej lokalizacji takiego punktu nie ma, a często pytają o jedzenie typu Fast-food). Pytanie do osób, które są w temacie- w jaki sprzęt zainwestować? Na liście mam: opiekacz do mięsa x2, nóż elektryczny, opiekacz do tortilli, witrynę chłodniczą na sałatki, lodówkę, zamrażarkę na frytki, frytkownica Jakie wymiary opiekaczy do mięsa? Wybrać gazowy czy elektryczny? Jakie opinie mają Państwo nt konkretnych sprzętów- może ktoś coś poleci w rozsądnych pieniądzach? Dodam, że lokal stoi pusty- nie ma nic. Dodatkowo myślę o wprowadzeniu kurczaka z rożna, w moim mieście jest zaledwie kilka lokali, które na średnim poziomie serwują tego typu dania- i znowu pytanie grill gazowy czy elektryczny? Proszę o pomoc