Jaki sprzęt do kebaba

Witam. Drodzy Koledzy i Koleżanki, prowadzę lokal który serwuje kuchnię polską. Mam okazję otworzyć w dobrej lokalizacji kolejny lokal. Chciałabym żeby był to kebab z racji dużego natężenia studentów i młodzieży (w tej lokalizacji takiego punktu nie ma, a często pytają o jedzenie typu Fast-food). Pytanie do osób, które są w temacie- w jaki sprzęt zainwestować? Na liście mam: opiekacz do mięsa x2, nóż elektryczny, opiekacz do tortilli, witrynę chłodniczą na sałatki, lodówkę, zamrażarkę na frytki, frytkownica Jakie wymiary opiekaczy do mięsa? Wybrać gazowy czy elektryczny? Jakie opinie mają Państwo nt konkretnych sprzętów- może ktoś coś poleci w rozsądnych pieniądzach? Dodam, że lokal stoi pusty- nie ma nic. Dodatkowo myślę o wprowadzeniu kurczaka z rożna, w moim mieście jest zaledwie kilka lokali, które na średnim poziomie serwują tego typu dania- i znowu pytanie grill gazowy czy elektryczny? Proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osobiście polecam gazowy - jest świetny do wędzenia, mięso przygotujesz na nim szybko ja mam taki https://www.koler.pl/produkt/grill-gazowy-koler/ Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobre kasyno, gdzie na terenie Gdyni i okolic? (19 odpowiedzi)

Szukam fajnego kasyna na spędzenie miłego piątkowego wieczoru , przy dobrym drinku i ruletce....

Własna firma (40 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Jak otworzyć sklep internetowy (78 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...