Jakich dostawców internetu "znajdę" na Chwarznieńskiej 36?

Wprowadzam się niedługo do nowego bloku na Chwarznieńskiej. Jestem "zielona" w tych technicznych sprawach, więc proszę o radę - jakie są opcje, usługi jakiej firmy Państwo polecacie? Słyszałam, że jest tam Multimedia, ale nawet tutaj przeczytałam, że ich oferta nie jest korzystna...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakich dostawców internetu

Witaj jeśli chcesz mogę pomóc bo orientuję się w Gdyni jacy są dostawcy internetu jutro wieczorem mogę przedstawić dla Ciebie oferty tylko na prv podaj mi swojego email a ja wieczorem jutro wyślę linki ofertami :)

Dziękuję, nie spodziewałam się aż takiej pomocy :) Oto mój email: tumtom99@gmail.com

hej, również prosiłabym na maila jeśli jest taka możłiwość o info o dostawcach, cenach itd. mój mail: dzitka16@poczta.onet.pl

Multimedia jest ok. Jeśli nie zależy Ci na bardzo szybkim łączu, to myślę że warto. Sam miałem u nich internet przez kilka ładnych lat i nie narzekałem na awaryjność. Ale przeszedłem do UPC, bo oferuje szybsze łącze w tej samej cenie. Aktualny cennik znajdziesz na ich stronie internetowej, a obecnie mają jakieś fajne promocje gdzie w pakiecie (net+tv+telefon) dostajesz tablet albo smartfon w prezencie. Sam bym skorzystał z takiej oferty, ale nie potrzebuję ani telewizji ani telefonu stacjonarnego :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdecydowałam się już na skorzystanie z usług Multimedia. Wezmę po prostu jakiś pakiet... A z tymi prezentami to prawda? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że takie promocje nie mają gdzieś haczyka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0