Jakie łóżko wybrać

Cześć wszystkim, niedawno się przeprowadziłam i chciałabym mniej więcej odwzorować design sypialni z katalogu. Największy problem mam z doborem łóżka. Nie ukrywam że wprost ubóstwiam się dobrze wyspać a mam lekką obsesję na punkcie łóżek tapicerowanych. Pierwszy raz będę takowe kupować i mam pytanie, czy szczególnie na coś zwrócić uwagę? Jeśli ktoś z was też takiego używa to prosiłabym o opinie o producentach czy coś. Nie chcę przeznaczyć milionów na zakup tylko żeby łóżko było ładne solidne i przede wszystkim wygodne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy wyborze łóżka tapicerowanego warto zwrócić uwagę na mechanizm podnoszenia i na ramę czy jest porządnie wykonana bo właściwie to jest najważniejsze. Ważny jest również wybór materaca bo przecież to na nim śpimy. Najlepiej jakby wykonany był z pianki wysokoelastycznej. Więcej o tym możesz poczytać na https://www.facebook.com/plantpur . Ja u nich zamówiłam podobne łóżko jak to na zdjęciu bo też mam słabość do łóżek tapicerowanych i jestem zadowolona. Nie dość że dostaniesz od nich gwarancję to ja już ci mogę dać gwarancję że będziesz zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

budujecie/kupujecie na kredyt? (260 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...