Jakie uczelnie z ekologią bądź biologią??

Temat dostępny też na forum: Szkoły wyższe

Witam serdecznie!
Mam pytanie, moja siostra jest zainteresowana studiowaniem czegoś co jest związane z biologią bądź ekologią. Ja nie znam uczelni w trójmieście tego typu a ona nie jest z trójmiasta. Byłbym wdzięczny gdybyście podpowiedzieli jaką szkołę wybrać i jaki kierunek. pozdrawiam serdecznie i z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakie uczelnie z ekologią bądź biologią??

jesli twoja siora nie potrafi sama poszukac potrzebnych jej informacji, to nie nadaje się na studenta w ogóle i to jeszcze takich kierunków jak biologia czy ochrona środowiska, gdzie zdobywanie infa to podstawa......

Re: Jakie uczelnie z ekologią bądź biologią??

a na uniwerku nie ma kierunku, poszukaj w necie, wszystko jest popisane. A chodzby przegladnij uczelnie ze strony na ktorej wlasnie sie znajdyjesz;] link: http://katalog.trojmiasto.pl/nauka_i_szkolnictwo/szkoly_wyzsze/

Inne tematy z forum

GASP (5 odpowiedzi)

Czy ktoś się orientuję ile wynosi obecnie czesne w Gdańskiej Autonomicznej Szkole Podstawowej ?...

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...