Jakie zabiegi ujędrniacjące i na celulit??

Pomocy! Schudłam prawie 20 kg - i z tego akurat bardzo się ciesze - ale za to skóra zrobiła się jakaś obwisła i pojawił się spory celulit. Z chęcią poszłabym na jakieś zabiegi ujędrniające i antycelulitowe. Dawno jednak nie korzystałam z tego typu usług, a przez lata pojawiło się tyle nowości, że sama nie wiem na co się zdecydować.
Boje się, że jak pójde z tym do jakiegos gabinetu to zaproponuja mi zabieg,na "sprzedaży" którego akurat im zależy lub polecą coś co mają w ofercie. Może któraś z was korzystała ostatnio z podobnych i podzieli się wrażeniami i .. kosztami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakie zabiegi ujędrniacjące i na celulit??

Wszystko zależy ile planujesz wydać.. Sama miałam podobnie po dłuższym czasie musiałam zastosować serię zabiegów. Te nei pomogły i dopiero następna seria na nowym Exilis pomogła.
W Trójmiescie są tylko dwa gabinety z Exilisem.
W Gdyńskim Centrum kosmetycznym i w Bez Skalpela w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja aktualnie korzystam wraz ze zblizajacym się latem z zabiegów ujedrniajaco-antycellulitowych z algami w Jacques Andre w gdansku głownym polaczylam te zabiegi z masazem banka chinska. Wiadome ze cos co ma dawac efekty trzeba robic regularnie i nie jednorazowo i musi troszke kosztowac. Mało znana firma PHYTOCEANE oni tam korzystaja. Pozytywne jest to ze mozna tam kupic sobie kosmetyki ktore stosujemy w domu do pielegnacji ciala. Efekty rewelacyjne jestem po 7 zabiegu i moi koledzy z pracy nawet zauwazyli efekty. Cena to 190 zl za zabieg ale jak sie wykuje wiecej to duzo taniej. Mily zabieg polaczony z masazem ciala takze jesszcze cos dla ducha. Zapach niezbyt mily ale jak to prawdziwe algi. Polecam jesli chcesz cos zmienic. http://www.jandre.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też miałam serię zabiegów tej marki ale na twarz na naczynka. Już po pierwszym wyglądałam o niebo lepiej. Nie wiedziałam, że mają na cellulit. Chętnie pójdę na taki zabieg, lato tuż, tuż ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzięki za podpowiedzi:)
Może coś jeszcze?

ja proponuję żelazko antycellulitowe. Oczywiście efektu nie ma od razu tylko po kokoło 6 zabiegach. U mnie w gabinecie są karnety na 6 zabiegów i 7 jest gratis. Do wyboru są zabiegi 20 minutowe albo 30 minutowe. Jeśli chciałaby pani więcej informacji to udzielę odpowiedzi na emailu lub telefonie. Mój email to paula.avon@wp.pl lub tel. 512569623
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja robię bańkę chińską i wg mnie lepszej i bardziej naturalnej metody nie znam :)
Oczywiście jest endermologia i inne takie,ale bańka chińska ma jeszcze właściwości lecznicze. Odblokowuje napięte miejsca,a przy okazji zmniejsza obwód (nie odchudza,tylko ujędrnia i likwiduje cellulit).

Szczerze polecam,a jest tańsza od np endermologii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam masaż bańką chińską we wrzeszczu na grunwaldzkiej w masazach dla zdrowia, dobierają i dodają dodatkowo preparaty do wsmarowywania, miła atmosfera która tam panuje też nie jest bez znaczenia ,ja jestem bardzo zadowolona

a ja polecam kurację domową i 2 razy na miesiac masaz antycellulitowy i starczy- skutecznie, nie na chwilę jak po wielu zabiegach a najtaniej wyjdzie

Inne tematy z forum

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...