1. Wrażenie? Profesjonalizm! Ale... Nie było lekko! Nadmienię tylko, że nie przepadam za mówcami, coach'ami oraz innymi darmozjadami, którzy dobrze się ukrywają ze swoją prawdziwą misja jaką jest wyciągnięcie od każdego pieniędzy za... najczęściej nic, placebo, bądź minimalny wysiłek. W tej grupie znajdują się również pośrednicy, handlowcy oraz inni naciągacze. Nic dziwnego, że bylem sceptyczny, na każdą tezę miałem antytezę, na argument miałem kontrargument i zapewne byłem przy tym niezmiernie niemiły. Teraz pisze tak ochoczo, gdyż nie lubię hipokryzji, a zazwyczaj oceniam (pewnie wszyscy tak maja; ) pod wpływem negatywnych doświadczeń. Chciałem w ten sposób podziękować za Pomoc! To co ostatecznie zrobił dla mojej (tzn. wspólnej) sprawy ten duet specjalistow było jak się później okazało "pomocą" za co serdecznie dziękuję! Nikt dotąd się tym tak nie zajął. Wszystkie poprzednie firmy zapełniały tablice ogloszeniami nierochomosci takich jak moja i liczyly na zysk bez udzielenia fachowej wiedzy (pomocy; ) jakiej niewątpliwie potrzebowałem z zawiłymi dokumentami i sprawami rodzinnymi do uregulowania. Teraz mam spokój, widząc że się udało i każdy jest zadowolony. Pozdrawiam :)