Jarosław Wałęsa kandydatem PO na prezydenta Gdańska

Opinie do artykułu: Jarosław Wałęsa kandydatem PO na prezydenta Gdańska.
Artykuł na temat: Wybory samorządowe 2018

Zgodnie z przewidywaniami Jarosław Wałęsa został dziś oficjalnym kandydatem Platformy Obywatelskiej na prezydenta Gdańska.

Kilkanaście minut po godz. 12, rada powiatu miasta Gdańska Platformy Obywatelskiej podjęła decyzję, że jej kandydatem w wyborach na prezydenta miasta będzie deputowany do Parlamentu Europejskiego Jarosław Wałęsa.

O tym, że Platforma Obywatelska postawi na Wałęsę mówiło się od dawna. Pierwotnie zarząd PO swojego kandydata miał ogłosić wczesną wiosną. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze mowiac, to ludzie mieszkajacy poza krajem nie powinni miec prawa do glosowania. Dawno juz nie znaja realiow obecnego kraju i potrzeb ludzi. Wszyskto sie zmienia.
Ktos nie mieszka ponad 3 lata? z automatu powinien tracic prawo do glosowania.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Myślałem , że jak się skończą Miesięcznice to i wszystkie pociotki smoleńskie w końcu znikna z polityki,

a tu masz , nie dość , że cały Sejm i Senat pełen żon i mężów i krewnych smoleńskich , to jeszcze samorząd nimi osadzany. Płażyński, Waserrman, itp. A ile wystartuje do Brukseli samych Gosiewskich chyba trzy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 24

Oby się spe) ni) o
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Następny z typu mój mąż z zawodu polityk :(((((
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zakladam sie

II Tura to Adamowicz kontra Walesa :) Nie ma innej opcji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jego ojciec zakładał PO

Nawet trollować nie umiesz.

Normalny człowiek nie głosuje na PiS, bo to mafia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czyżby Adamowicz jest opłacany przez PiS żeby odebrać głosy Wałęsie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

Wiesz co on zobaczył?

Brukselę jak Maroko - pełną muzulmanów. Nie daj Boże żeby to u nas zaczął rozwijać, co Owicz zaczął
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Koryta dziedziczne

Tak młody Wałęsa jak Płażyński to dzieci nierobów, których ja podatnik utrzymywałem przez 30 lat. Wykształceni za moje teraz chcą dalej żyć za moje.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

Komedia komentarze na tym forum lepsze niż kabaret ;)
Tylko że w kabarecie usuwają rozumu
A tu można przeczytać cały problem nie dowartościowania osob które w sposóby malkontenckie wylewa swoje problemy emocjonalne na internet - utopia !! 21 wiek mamy
Ale zjawisko twa od lat bo Trójmiastopl nie zauważylo że to pośmiewisko infantylne dla Trójmiasta
Dobrego dnia )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Słowa klucze - kliki kumoterstwo

Przez wiele lat budowany był ten układ. Spółki miejskie cały Urząd Miejski, GZDiZ, deweloperzy itd. To są tysiące ludzi i ich rodzin, które są zależne i zdane na łaskę Budynia. (Z liczeniem głosów wiadomo też jak mogło być, w myśl zasady nieważne kto wygrał, ważne kto liczył głosy). Wiedzą, że muszą na niego głosować, bo zabiorą im koryto, przy okazji jest garstka pożytecznych idiotów. Droga Pani to się zaczyna zmieniać i te wybory już to pokażą. Zapewniam.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jestem gdanszczanka mieszkajaca dlugie lata poza krajem /30/. Sprawy Polski sa mi bardzo bliskie i sledze je z wielka uwaga, szczegolnie Gdanska /bo tam wracam na stale/. Jednego nie rozumiem. Ujawniono tyle przekretow Adamowicza, przekrety w sadownictwie, kliki, kumoterstwo - a gdanszczanie sa jakby slepi. Tupet Adamowicza mnie przeraza. Jaroslaw Walesa to kukielka w rekach PO. Andrzej Ceynowa - co robil za komuny? Pozostalych kandydatow malo znam. Przynajmniej trzeba odrzucic tych skompromitowanych! Zawsze twierdzilam /odbiegajac od tematu wyborow/ ze Polska ma 2 bezkompromisowych wrogow - za granica Tuska, w jej granicach Michnika. Biedny ten MOJ kraj. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 9

myślę, że mieszkańcy gdańska już się przekonali kim są ludzie PO

i nie pozwolą dalej tej sitwie rządzić.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

o_O

serio
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Parkingi

Od parkingowto niezastapiony jest Grzelak
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5