Jasmin

Co sądzicie o niedawno otwartej drogerii JASMIN ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jasmin

Obsługa chyba miła, wybór duży, ceny chyba troszkę wysokie, położenie dobre.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tam jeszcze nie dojechałam ale to przez lokalizację, nie jest przy drodze a to zaburza logistykę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kwestia porównania, jedno taniej drugie drożej, jak wszędzie, ale jest na miejscu i nie trzeba nigdzie krążyć. 100 metrów zjechać z głównej trasy to faktycznie nie po drodze :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Roza ,Pamela !

Wybaczcie ale musze zabrac glos , moze jako obserwator , a nie czesty komentator forum

Jakis czas temu pracowalem dla Brytyjskiej firmy ktora to ze wzgledu na swoja specyfike pracy wykonywala projekt na terenie Hiszpani.Prosze sobie wyobrazic ze komponenty oraz maszyneria potrzebna do zakonczenia projektu ktora to byla dostepna od reki w Hiszpani byla zamawiana na lokalnym rynku Brytyjskim , tylko z tego wzgledu aby wspierac gospodarke macierzysta .

Fakt ze z owymi komponentami dostarczany byl przy okazji rowniez Brytyjski papier toaletowy dla pracownikow firmy , wzbudzilo w nas wielu wielkie zdziwienie .Duzo czasu musi uplynac zanim nasze spoleczenstwo zacznie brac przyklad z krajow Europy zachodniej ktore to wspieraja swoja gospodarke nawet za cene wyzsza niz inne rynki oferuja .

Dlatego fakt ze 100 m to nie po drodze budzi we mnie wielkie zdziwienie , a drogeria Rossman oddalona 5 km od Bojana to juz po drodze?Anglia –Hiszpania i 10 wielkich kontenerow w drodze ,to zaburza logistyke ? ,A dali rade .

Zalezy z ktorej to strony sie wraca do domu.

Potraktujcie moj wpis jako jak najbardziej naturalna ‘pierwsza mysl’ nie jest moja intencja nikogo

zrazic , ani tez zachecic do danego miejsca ,a zalozyciela zycze powodzenia i jak najwiekszej gamy Polskich produktow .

Za brak Polskich znakow przepraszam ale nawet klawiatura Angielska a co dopiero papier do.....

Pozdrawiam i zycze przymyslenia .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim, pewnie masz rację, ale jak już nie raz na forum zaznaczano Bojano to sypialnia dla bardzo wielu osób które pracują w trójmieście i dlatego takie osoby większość zakupów robią po drodze, akurat rossman w Chwaszczynie też nie jest po drodze bo wyjazd z niego beznadziejny także Ja osobiście zakupy robię w Gdańsku. ale to chyba wolny kraj i nie jest to przestępstwem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (20 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...