Katergorycznie odradzam (1) Bylem tam tylko jeden raz, ale sposób w jaki zostałem potraktowany jako... Andrzej Najlepszy salon w mieście (2) Jestem bardzo zadowolona.Byłam w wielu miejscach jednak tylko w Jaśminowym... Magda Polecam wyłącznie p. Dagnę (1) Polecam p. Dagnę do manicure i pedicure - rewelacyjna kosmetyczka, i efekt... Justyna
Wspaniale! (1) Wspaniały Gabinet i wspaniałe zabiegi. Polecam te marki DMK - Danne Montague... Dorota Polecam p. Anię (1) Pani ania zaopiekowała się profesjonalnie moimi włosami.Wychodzę z salonu... MAGDA Polecam Panią Asię!!!!! :))) (1) Świetna i profesjonalna obsługa! Pani Asia walczy od jakiegoś czasu z moimi... Magda Polecam Panią Asię!!!!! :))) (1) Świetna i profesjonalna obsługa! Pani Asia walczy od jakiegoś czasu z moimi... Magda Świetna fryzjerka p. Bożenka (1) Jeśli chcę być zadowolona zarówno z cięcia jak i z koloru, wiem, że nie... Kamila Serdecznie wszystkim polecam :) (1) Kiedyś myślałam że już nigdy nie będę mieć pięknej twarzy, pozbawionej... SeTsi Serdecznie polecam! (1) Już od jakiegoś czasu korzystam z usług fryzjerskich oraz kosmetycznych.... Berenike Salon godny polecenia :) (1) Od niedawna korzystam z drobnych usług kosmetycznych i jak na razie jestem... Agnieszka POLECAM!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa kosmetyczna!!!Pięknie zrobione... Maria mój salon! (1) i nie zamienię na żadne inny! Domowa atmosfera i fachowa obsługa :) W... Aga POLECAM (1) Miła i fachowa obsługa. Od lat zmagałam się z wrastającymi paznokciami a Pani... Dorota POLECAM!!! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa kosmetyczna!! Jak najbardziej polecam Beata