Jazda z włączonymi światłami drogowymi

Jechałem dziś rano swoim samochodem po autostradzie, a za nim jechałem motocyklem z włączonymi światłami drogowymi. Wiem, że niektórzy ludzie stale włączają światła drogowe ze względów bezpieczeństwa, np. aby być widocznym. Chcę powiedzieć, że chociaż jazda z włączonymi wszystkimi światłami może wydawać się bezpieczniejsza, w rzeczywistości może powodować dyskomfort i niebezpieczeństwo, gdy oślepia innych kierowców / kierowców wokół siebie.

Jeżdżę zarówno samochodem, jak i motocyklem, przestrzegam tych samych zasad i darzę wzajemnym szacunkiem. Jaka jest twoja opinia na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jechałem dziś rano swoim samochodem po autostradzie, a za nim jechałem motocyklem z włączonymi światłami drogowymi. Wiem, że niektórzy ludzie stale włączają światła drogowe ze względów bezpieczeństwa, np. aby być widocznym. Chcę powiedzieć, że chociaż jazda z włączonymi wszystkimi światłami może wydawać się bezpieczniejsza, w rzeczywistości może powodować dyskomfort i niebezpieczeństwo, gdy oślepia innych kierowców / kierowców wokół siebie.
https://9apps.ooo/
Jeżdżę zarówno samochodem, jak i motocyklem, przestrzegam tych samych zasad i darzę wzajemnym szacunkiem. Jaka jest twoja opinia na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mój pierwszy samochód (207 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

Dobór wycieraczek (64 odpowiedzi)

Czas przygotować auto na wiosnę. Wraz z wymianą opon chciałabym zmienić również wycieraczki....

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (20 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...