Jeansy

Hej dziewczyny.
Od dłuższego czasu chodzę po sklepach i szukam dla siebie jakiś fajnych spodni jeansowych. Może mogłybyście doradzić mi sklepy (mogą być również sieciówki), gdzie można zaleźć dobre i porządne spodnie:) Jesień się zbliża i czas powoli zapełnić swoją garderobę...
Moja figura jest dość kapryśna ze względu na szerokie biodra i boczki, więc ciężko mi dobrać idealne spodnie, dlatego też będę wdzięczna za pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jeansy

z wyższym stanem kupuj ; p

Ja od lat jestem wierna Diversom - robią z bardzo dobrego materialu porządne jeansy.
Sklepow musisz poszukac w zależności od tego, w ktorym miejscu mieszkasz.

A tak dla relaksu tutaj masz fajny filmik z jeansami youtube.com/watch?v=jLIbvNwj_sg&feature=youtu.be

A tutaj link do konkursu, gdzie mozna wlasnie wygrac jeansy apps.facebook.com/front-or-back/

jeansy uwielbiam z tally weijl, ewentualnie z cubus'a

Dzięki dziewczyny za odpowiedź. To, że z wyższym stanem mam kupować to dobrze wiem:) Pytałam się głównie tutaj o sklepy.
Tally weijl to sklep z takim różowym banerem? Dobrze kojarze?
Oj...nawet nie wiedziałam, że w diverse mają jeansy...:) filmik jest zachęcający, bo spodnie są na prawdę interesujące.

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...