Jeden wielki przekręt

Bardzo dużo zajęć się nie odbywa. Plan nauczania jest na tyle ruchomy że uczniowie przychodzą na jedną godzinę, wykładowcy na drugą a w sekretariacie (jednym z najgorzej prowadzonych amatorskich pseudosekretriatów na świecie) mają swoje godziny. Zerowy przepływ informacji, brak bardzo dużej ilości zajęć. DO tego wielu słuchaczy straszonych jest pismami i "rzekomych" brakach opłat za szkołę. Krętactwo matactwo i układy! Bardzo mocno nie polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Jeden wielki przekręt

POPIERAM !!!
TO NIE WSZYSTKO CAŁA DYREKCJA I WSPÓPRACOWNICY,TO RODZINA,ZNAJOMI KLAN.SZAJKA ITD
JEST TAM SZKOŁA -TECHNIK BUDOWLANY-WIELKIE OSZUSTWO,DYR.OTRZYMUJE PIENIĄDZE Z UNI EUROP.NP.ZA 40 OSÓB, A NA ZAJĘCIACH SĄ 2-3 OSOBY.FORMALNIE WSZYSTKO GRA OK.W PORZĄDKU,KTOŚ POWINIEN SIĘ ZAINTERESOWAĆ TĄ SZKOŁĄ,OSZUSTWO,WSTYD-CIEKAWE KTO NA TYM ZYSKUJE?-GOSPODARZ???!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

wielki skandal,gdzie są ludzie,którzy te wielkie pieniądze na naukę przekazali oszustą,reks
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

popieram,jak mozna dawac forsę w ciemnoi nie sprawszic,jak jwstn wykorzystana,tym bardzej SZKOŁA PRYWATNA ,sAMI SWOI, KTO IM CO MOŻE,ŁAPOWKI,KONEKCJE,ZNAJOMOŚCI UKŁADY

witaj
demokracjo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak to możliwe,gdzie sa ludzie torzy zaufali i dali taki szmal-kazdy glupi sie rozliczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

moje dziecko chodzi do te samej podstawowki,może tak samo oszukuja

przypadkiem trafiłem,moje do predszkola pewnie place za nie istniejące dzieci moze ktos ze mna porozmawia na tym forum

a te panie uczace - smiech na sakli

tak jak pszewodnik stada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Obecnie jestem słuchaczem O'chikary nikt nie straszy mnie pismami i brakami za opłaty tylko raz była sytuacja o jakiej piszesz chodzi mi o godziny zajęć.Jeśli szkoła ci się nie podoba to w Trójmieście jest dużo innych szkół jest wybór mi ta szkoła odpowiada.Nikogo nie namawiam do szkoły twoja opinia krzywdzi wielu ludzi-zastanów się co piszesz i przemyśl-dorośnij.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo nie próbowałeś jeszcze odejśc ze szkoły. Zobaczysz jak Ci nalicza dodatkowe koszta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Troche odnowie temat. Chodziłem do tej szkoły ehh jest ogólnie dramat. Nie ma zadnych kursów szczelania a jak sa trzeba DODATKOWO płacic !!! Oprócz tych 170 zl miesiecznie. Dodatkowo musicie płacic również w czasie wakacji !!! Niby z jakiej racji ma sie płacic za szkołe w wakacje?? A spróbuj zrezygnowac ze szoły to hoho dodatkowe koszta nawet po tysiac złatych bo inaczej komornikiem Cie strasza. Tak miał moj kolega z którym chodziłem do tej szkoły 4 lata temu... Chodziłem tam przez 2 lata i nic sie nie nauczyłem nie bylo zadnego strzelania czy czegos takiego. Jakas załosna samo obrona..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli ktoś płaci w ratach to rzecz jasna, że w wakacje też musi płacić i opóźnienie skutkuje naliczeniem odsetek...normalka. Weź kredyt w banku...tak samo postąpią.
A strzelanie jest...sam byłem na jaśkowej na mysliwskiej i to 2 razy w roku szkolnym.
Piszesz, że chodziłeś 4 lata temu, przyjdź teraz to się zdziwisz...poziom nauczania wysoki,ale nie wiem jaki był kilka lat temu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0