Jedna z niewielu recenzji nie przysłanych przez właściciela...

Do lokalu tego trafiłem w połowie grudnia ubiegłego roku.
Oprowadzałem znajomą z Brazylii po Gdańsku i w ciągu tygodnia odwiedziliśmy większość lokali gastronomicznych na terenie Gdańskiej Starówki. Ostatniego dnia naszego pobytu w Gdańsku, trafiliśmy na reklamę tej restauracji na Długiej i jako że było potwornie zimno, a lokal ten był bardzo blisko - postanowiliśmy spróbować.
Wchodząc do lokalu wpierw widzimy pana w garniturze siedzącego przy laptopie, który okazuje się być nie klientem a chyba menedżerem sali bo od razu przywołuje kelnerkę ....
Wchodząc na antresolę minęliśmy panią śpiewającą z manierą operową do muzyki z magnetofonu graną na prymitywnym keyboardzie - mogę powiedzieć tylko jedno - GROTESKA!!!
Siadając otrzymaliśmy Menu ale na kogoś kto przyjąłby nasze zamówienie musieliśmy czekać chyba 15 minut...
Pojawiła się Pani która jak się zdaje jest właścicielką owego lokalu. Większość potraw które chcieliśmy zamówić było nie dostępnych więc musiałem na bieżąco tłumaczyć dziewczynie kolejne opisy. I tu wcina się pani Tatiana i mnie zaczyna poprawiać!!! (a szczerze wątpię w jej znajomość języka angielskiego) I
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Jedna z niewielu recenzji nie przysłanych przez właściciela...

Drogi Jerzy, każdy ma swoje oczekiwania i opinię.
Jeśli byłeś rozczarowany wizytą, to oczywiście to Twoja prawda.
Ale nie pisz proszę, że opinie innych to recenzja od właściciela.
Nie jestem właścicielem i należy do rodziny tej restauracji, a UWIELBIAM tam przychodzić na PYSZNE jedzonko!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Jedna z niewielu recenzji nie przysłanych przez właściciela...

Drogi Jerzy. Chyba miales slaby dzien, a uplywajacy czas zatarl wspomnienia z wizyty w Kresowej. Ciezko ustosunkowac sie do Twoich wrazen, ale jeden komentarz sie nalezy. Menu w Kresowej jest dostepne rowniez w jezyku angielskim, tak wiec nie bajaj drogi Jerzy jak to musiales z tlumaczyc opisy.
Nasuwa sie podejrzenie ze reszta Twoich uwag rowniez ma niewiele wspolnego z prawda. Czyzbys byl wlascicielem konkurencyjnego lokalu? Tytul Twojej "recenzji" na to wskazuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5