Jedyny profesjonalny klub

Moim zdaniem Calypso to na dzień dzisiejszy jedyny naprawdę profesjonalny klub w mieście, a "zwiedziłam" chyba wszystkie z tych większych. Chodzi mi przede wszystkim o obsługę, instruktorów siłowni i fitness, ale też o sam poziom lokalu (duuuuży + za czystość). Jedyny minus za tłok na niektórych zajęciach. Ogólnie gorąco polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeden z lepszych klubów w trójmieście

Czytając poniższe opinie muszę się zgodzić z tym,że jest nieraz problem na dostaniem się na zajęcia np spiningu ale świadczy to o jakości zajęć skoro jest tylu chętnych. Mam kilka zastrzeżeń co do rowerków ale wynika to z tego, że mam porównanie z innymi klubami. Istotną kwestią jest miła atmosfera oraz rzyczliwość pracowników klubu. Dziewczyny na recepcji są sympatyczne i nigdy nie zauważyłam aby flegmatycznie bądź niechętnie zachowywały się do klientów. Jeśli chodzi o instruktorów są oni na dobrym "poziomie" ponieważ pomagają z własnych chęci a nie za dodatkową opłatą jak to jest w większości klubów poza tym w calypso nikt się nie "lansuje" a to chyba duży plus.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0