kliemtka - opinia (1) Byłam w tym lokalu po raz kolejny, poprzednio zamawiałam pizze. Tym razem... kliemtka Najlepsza miejscówka (1) Polecam z całego serca, super miejsce i dla małych i dla dużych. Mega... Monika Super (1) Wspaniałe miejsce, świetna obsługa, cudowny klimat. Monika
Obsługa zostawia duzo do życzenia (1) Restauracja z zewnątrz prezentuje się ladnie. Przyjemny klimat i ladne... Julia Menu (1) Zawiedziona jestem obsługą i kuchnią Dwa razy zamawiałam zupę tajską i... Weronika duży plus (1) Przyznam szczerze, że lokal przechodzi chyba niezłą transformację! Jest mega... Ksza Spoko miejscowka (1) Spoko miejscowka, inna niz wszystkie na skwerze! Kolorowe jajcarskie wnetrze,... Goś Udane Walentynki! (1) Kilka dni temu wraz z partnerka spędziliśmy miły wieczór w tym lokalu, były... Dawid Najlepsze miejsce w Gdyni (1) Mieszkam w Gdyni od urodzenia, i nigdy nie dowiedziałem miejsca. Ale gdy raz... Kuba Nigdy więcej (1) dawno nie spotkałam sie z tak słaba obsługa i brakiem odpowiedniego podejscia... Barbara Jedzenie pyszne ale... (1) Byliśmy na gęsinie, potrawy bardzo smaczne i w przystępnej cenie, ale... Jan Co to ma byc (1) Jedzenie pyszne? No jak ktos za 25 zł lubi mrozonki to moze i pyszne i w... jACEK CO TO MA BYĆ !!! (2) Mieliśmy z narzeczonym nadzieje, że spedzimy miły wieczór w fajnym miejscu,... kLARSA Super miejsce! (1) Jedz Pij Tańcz to moje ulubione miejsce, mega pyszne jedzenie, pizza... Miśka Masakryczne ceny (1) Ceny w tym lokalu to jakas masakra..Byliśmy ostatnio ze znajomymi z warszawy... mISIEK PORAŻKA (1) Miejsce, które odradzam w 100 %. Niekompetentna obsługa, nie potrafiąca... Fider jedz pij tańcz (1) miły lokal - idealna muzyka - pyszne drinki ( ale mogą byc tańsze) świetny... Ann NIE POLECAM! (1) Bardzo słabe miejsce, mega drogo, jedzenie nie smaczne, mało przyjazny... Ryżu Wyprosili nas z lokalu (1) Zaczne od tego, ze obsługiwała nas bardzo miła kelnerka, która była 1.dzien w... NataliaN Dla mnie bomba (1) W miniony weekend zorganizowałem w JPT swoje urodziny i jestem zachwycony.... Robert