Jedz, módl się, kochaj

Temat dostępny też na forum: Jedz, módl się, kochaj
Opinie do filmu: Jedz, módl się, kochaj.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadziejny!!!

Strata czasu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kompletna tragedia

aż nie mam siły komentować, nisza kinowa jakich mało!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetny! niektóre fakty z książki zmienione... nie ma co porównywać do książki i tak warto obejrzeć!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

sama przyjemność z oglądania. Nie wiem co się może nie podobać. Fajnie być w kinie na tym filmie i obejrzeć trochę świata.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ...

Czy na ten film moglabym sie wybrac z kolezankami? Czy to taki babski film?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam,

Niedojrzałe zachowania bohaterki i oczywiste prawdy, które chce przekazać sprawiają, że człowiek nudzi się przez 2 godziny. Jedyny pozytyw to dziadziuś, który ją nauczał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super, wzruszający film

Polecam osobom, które w życiu coś przeżyły...lub które są w niełatwych związkach.

Piękne obrazy, niby oczywiste prawdy, ale i tak warto zobaczyć. Ja pójdę drugi raz...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

bomba

Bardzo wartka akcja, momentami pełem humoru, ciekawe krajobrazy po prostu super
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

prawdziwy

tak, jak ktoś już wspomniał, film zrozumie ktoś kto doświadczył pewnych rzeczy..., film rewelacyjnie oddaje treść książi, obraz nakręcony na jej podstawie tym razem mnie nie zawiódł...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ksiązka świetna, a film prawie dorasta

Niektóre sceny się dłużyły, były mało przekonywujące (na Bali staruszek steruje życiem kobiety i ta robi co on każe!),ale ogólnie dzięki grze aktorskiej i scenerii oraz tematyce ciekawy i wart obejrzenia - na sali było 8 facetów na 100 kobiet - a może by tak parą na ten film i potem można podyskutować o życiu. Polecam drugą książkę E. Gilbert - b. interesująca, ale z niej filmu nikt nie zrobi!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry

Przezywalam lzy smiech glod na widok wspanialego jedzenia, zazdrosc ze nie ogladam widokow wlasnymi oczami no i radosc ze znalazla to czego szukala Ale to wcale nie jest dramat.

a dla mnie film w porównaniu z książką był płytki, za to zwiastun był inspiracją do wyobrażenia sobie klimatu i postaci :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam

powiem tylko że film się strasznie dłuży i ogólnie jest nudny
nie polecam

Flaki z olejem...

ten film to prawdziwy dramat, przereklamowany... :(((
Nie polecam.

świetny film z przekazem ....

Rewelacyjny film ale wymaga skupienia i wczucia sie ....i aż łza w oku się kręci ....Fajna produkcja nie jest to typowe amerykańskie romansidło ....

super

Film bardzo fajny. Długi, to fakt, ale również śmieszny, wzruszający i dający do myślenia. Jak najbardziej polecam :)

Lipa

Film o niczym... mega nudaaaa i dłużyzna...

Dobrze, że powstał ten film.

Film musiał być oparty na fajnej książce (której nie czytałam), bo było pełno świetnych, trafnych, życiowych spostrzeżeń, którego sam reżyser na pewno nie wymyślił ;-) Gra aktorska szczególnie Julii R. nie zachwyciła mnie w ogóle. Kobieta ma dobry warsztat aktorski, ale przy tym pełno wyćwiczonych, a przez to sztucznych póz.

banał, może trochę rozrywki

taka holywoodzka opowieść ,za dużo stereotypów ,za mało prawdziwych uczuć,J.Roberts powinna przejść już do innego przedziału wiekowego,banał!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mufasa: Król Lew (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mufasa: Król Lew . Przeczytaj o filmie.

Kicia kocia pod choinkę (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kicia kocia pod choinkę . Przeczytaj o filmie.

Saint-Exupéry. Zanim powstał Mały Książę (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Saint-Exupéry. Zanim powstał Mały Książę . Przeczytaj o filmie.