Klient - ocena (1) Zimna grube ciasto i dostawca dowozi tylko pod blok nie wchodzi pod drzwi... Klient Wiesiek - opinia (1) Super jedzenie polecam Wiesiek Rafał Kościuk - opinia (1) Przyjemna atmosfera miła obsługa i Mega smak polecam !!! Rafał Kościuk
Elżbieta - opinia (1) Bardzo pyszne jedzonko, zamówiłam skrzydełka z sosami oraz chipsy z kalafiora... Elżbieta Alister - opinia (1) Excellent food i was in India few years back, im super fan of indian food ,... Alister Krystian - opinia (1) Najlepszy szaszłyk wieprzowy jaki jadłem. Petarda Krystian Rozalia - opinia (1) Super smaczne skrzydełka bez panierki w pysznym sosie Rozalia Klaudia - opinia (1) Super smaczne bez panierki. Polecam Klaudia nie polecam - opinia (1) Fatalne jedzenie. Sory, ale kucharz nie umie gotować po prostu. Naan z gumy.... nie polecam Szatek1973 - opinia (1) Byłem tu z żoną pierwszy raz bo przejazdem.Smakowało nam nawet bardzo.Polecam Szatek1973 Deepanshu chhabra - opinia (1) szedłem ulicą, czuję zapach indyjskiego jedzenia, potem wszedłem do środka,... Deepanshu chhabra Lovetoit - opinia (1) Pyszne jedzenie! Bardzo polecam, znajomy, który był w Indiach powiedział, że... Lovetoit aga - opinia (1) bardzo smaczna pizza polecam z calego serca aga Agnieszka - opinia (1) Realizacja chwile trwała ale jedziecie dojechało gorące. Niestety wielkość... Agnieszka Turysta z Bydgoszczy - opinia (1) Zamówiłem dwa małe dorsze +jedną porcję frytek i jedną surówkę, cena 90 zł.... Turysta z Bydgoszczy Wojciech - opinia (1) Nie polecam. 300 ml średniej zupy za 15 złotych wystarczy za opis. Wojciech Krzysztof - opinia (1) Smaczne Teriyaki, na pewno tam wrócę :) Krzysztof Beata - opinia (1) Szybko, smacznie, świeżo.Duze porcje.zdecydowanie polecam. Beata Misza - opinia (1) Bardzo niemiły dostawca, który odebrał mi apetyt. Czas oczekiwania na... Misza Paweł - opinia (1) Wszystko to co lubie w azjatyckiej kuchni. Paweł