Pyszne jedzenie! (1) Polecam wszystkim usługi tej restauracji. Przygotowują wyśmienite sałatki!... M super (1) Znam Pana Roberta Smoka jeszcze jak prowadził bar Caffe OPERA w Operze... Monika Bardzo słaba obsługa ! (2) Skorzystałem zachęcony ulotką. Zamówiłem 3 pizze. Potwierdzono czas... Cezary z Anny Jagiellonki 13
odżyły wspomnienia (1) z wycieczki. Smak ten sam, cudne zapachy, kawałeczek Tajlandii w mikro... RL Świetna restauracja (1) Przeczytałem poniższe opinie na temat restauracji po tym jak skorzystałem z... Smoldo średnia bardzo srednia (3) pizza przywieziona w określonym czasie, pizza droga bez smaku lecz nadająca... Wojtek Fajne sałatki (1) Zamówiłem sałatki dla żony ( a sam ich nie lubię ) przyjechały po 30 min.... Karol Romańczuk Wponio (1) Polecam wszystkim szczególnie pizze tyle sera to ja jeszcze w żadnej pizzeri... Smoldo pychota (1) Bardzo smaczne domowe pierogi i miła obsługa Beba bywało lepiej (1) Niestety,stało się to, co często się zdarza gdy firma się rozkręci, czyli... Artur tragedia w trzech aktach (1) Witam, jeśli jesteś głodny a sttrona tamory zrobiła na tobie... anapat !!! (2) Niebo w gębie, szukałam dobrej knajpki z jedzeniem azjatykim i oto jest,... Kaśka Poniższe komentarze to chyba jakiś żart? (2) Zachęcona opiniami, skusiłam się na owego "pysznego" kebaba. Oprócz... jolkax Suuper! (1) Pyszne jedzenie, szybki dowóz i bardzo miła obsługa!!! Polecam każdemu Maarca Pyszne jedzenie (1) Pyszne, świeże o nietuzinkowym smaku. Polecam :) k1 Super (1) Zamawiałam "w ciemno" i jestem zachwycona. Jedzonko przepyszne - domowe.... Bożena Rewelacja!!! (1) Wszytko świeżutkie, ciasto bardzo dobre, duży wybór składnikow. Świetne... Nasion WOW! (1) Przed chwilą spożyliśmy jedzonko zamówione w Thai Way drogą telefoniczną.... Agata pycha (1) Pierogi super smaczne ,żona jadła pizze-ciasto b. smaczne i dodatki... stali konsumenci O co chodzi w promocjami? (1) Na nowej ulotce są "szalone godziny" ale nie ma promocji mi pani... erms