Jerzy Matysik

Czy któraś z Was była u tego dentysty, i ma równie złe wspomnienia jak ja?

Proszę o opinie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jerzy Matysik

dentysta sadysta.Gbur,nieprzyjemny i wulgarny.zamiast zająć się zębem, ochrzaniam mnie,że mam tak zniszczonego.Zdarzyło się że z tym jednym miałam klopoty.Nazywał ząb różnymi wulgaryzmami.Nie mógl sobie w żaden sposób poradzić.Gdzieś znalazlam porownanie tego doktora do kowala, jak najbardziej adekwatne. Gratuluję dobrego samopoczucia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

PRZESTROGA DLA MATEK Z DZIEĆMI wybierających się do stomatologa pana MATYSIK!!! Brak odpowiedniego podejścia do dziecka co wzbudza lęk i niepewność, a w konsekwencji strach przed wizytami u dentysty. Gdy córka szlochała po usunięciu zęba usłyszałam cytuje:"Przestań wydawać z siebie te dziwne dźwięki,przeszkadzasz ni tym w pracy!A jak nie to wychodź z gabinetu! Wtedy nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę panu Matysik. Był oburzony tym faktem, bo chyba uraziłam jego ego. Ogólnie nie polecam tego pana za nieprofesjonalne podejście, a w szczególności zachowanie!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie również potraktował z góry w niegrzeczny sposób, nie otacza pacjentów opieką i brak mu empatii dla pacjentów. Nie mam ochoty więcej iść do niego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...