Jesienne kręcenie

Witam :-)

pokręciłem się dzisiaj trochę na głównych trasach rowerowych w Gdańsku i Sopocie i z przykrością stwierdzam, że mało nas teraz jeździ :-( Latem np na ścieżce nadmorskiej nie da się spokojnie przejechać - takie są tłumy rowerzystów. A teraz? Co się z Wami wszystkimi porobiło? Przecież nie jest zbyt zimno, deszcz nie pada codziennie. Radzę napompować koła, sprawdzić hamulce, przesmarować to i owo i wyruszyć na trasę!

Pozdrówka,
Tt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jesienne kręcenie

dolaczam sie do wezwania, choc moim zdaniem nie jest tak zle - to moj pierwszy sezon jesienno zimowy po powrocie do polski i jestem bardzo milo zaskoczony iloscia rowerzystow.... choc fat ze teraz wiekszosc stanowia panowie na wigrusach i na wspomaganiu a nie "rasowi bajkerzy" - od razu widac, ze rower to owszem - jak swieci sloneczko i jak laski nad morzem patrza

Jestem świrem rowerowym i mógłbym jeżdzić dzień i noc.Teraz dorwał mnie jakiś gówniany kaszel i nie mogę jeżdzić.Parę dni temu byłem w lesie i było ZA-JE-BI-ŚCIE !!!Tylko trzeba mieć błotniki.Narka!

tez mam ten problem, o pazdziernika nie moge dojsc do siebie... normalnie jeszcze troche i mnie szlak trafi...

Inne tematy z forum

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...