Jest OK!

Temat dostępny też na forum: Elka School
Po zdaniu egzaminu praktycznego i otrzymaniu prawa jazdy mam kilka wniosków i opinii. Głównym czynnikiem jest instruktor. Od mojego telefonu do pierwszej jazdy minął miesiąc. Ale warto było czekać, gdyż zdałem za pierwszym razem i nie wydałem fortuny na kolejne podejścia. Moim instruktorem był Łukasz Chwiesiuk. Gdybym ponownie wybierał sposób nauki teorii, wybrałbym e-learning. Wykłady skupiały się na zagadnieniach raczej powszechnie znanych i rozumianych, natomiast te najtrudniejsze były lakonicznie przedstawiane lub całkowicie pomijane (np. pierwszeństwo na skrzyżowaniach z tramwajem). Była kawa, cukierki, wygodne siedzenia, duży ekran. Mimo to, wykłady to ogromne rozczarowanie. Personel w punktach obsługi miły i pomocny, jednak miałem pewien incydent. Po lekcjach teoretycznych chcąc rozpocząć te praktyczne potrzebna była karta do rejestru lekcji. Jako, że poszedłem na przyspieszony kurs w Gdyni, a korzystałem z punktu w Rumi, karta miała zostać przesłana do odpowiedniego miejsca. Nie została, a ja zostałem poinformowany w Rumi, że powinna mi zostać wydana w Gdyni,a za zgubienie karty trzeba słono płacić. Na szczęście ktoś po kilku dniach znalazł ją Gdyni i zadzwonił.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie LukasuX cieszymy się, że był Pan zadowolony ze szkolenia w wyniku czego zdał Pan egzamin za pierwszym podejściem. Pozdrawiamy serdecznie w imieniu Pana Łukasza i wszystkich pracowników. Przepraszamy za zamieszanie z kartą - oczywiście została odnaleziona i przekazana bez jakichkolwiek dopłat. Nie pozostaje nam nic innego jak życzyć SZEROKIEJ DROGI :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

SP 45 Gdynia opinie (9 odpowiedzi)

Witam, Chciałabym zasięgnąć opinii o SP 45 w Gdyni (Dąbrowa). Czy ktoś może posłał dziecko do...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...