Jest ok :)

Do barbadosa przy Krewetce chadzamy często, ostatnio spędziłyśmy tam świetny babski wieczór. Po przeczytaniu tylu koszmarnych opinii nie byłam pewna miejsca spotkania, ale się odważyłam z racji na bliskie sąsiedztwo kina :) Obsługiwała nas miła Pani w dośc krótkich blond włoskach - bardzo sympatyczna, potrafiąca nawiązać kontakt z klientem. Nie wiem jak obecnie wygląda sytuacja pozostałych pracowników, myślę że z odpowiednim nastawieniem klientów rzadko zdarzy się taki faktycznie niemiły. jedzonko było dobre, mamy sprawdzone niektóre potrawy równiez pyszna piers Lukasza co chyba teraz ma nieco zmienioną nazwę, zamówiłysmy tez solę z sosem na szpinaku - pyszna i wiele innych. Menu jest bardzo obszerne, jest w nim sporo dobrego jedzonka w myślę normalnych cenach (brak kremu z brokułów w nowej karcie to SKANDAL!!! chcemy go spowrotem:) ). Klimat wnetrza jest przytulny, można się czuć swobodnie. Nie mam zarzutów :) Pozdrawiam ekipę i życzę dużo siły do podchodzenia z uśmiechem nawet do najbardziej naburmuszonych Polskich klientów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

dziekujemy,krem z brokół można zamówić na życzenie klenta,trzeba poprosić kelnera,czy Państwo posiadacie kartę stałego klienta,w środy w gdańskim Barbadosie zapraszamy na imprezy w rytmach latino i nie tylko ,w czwartki w gdyńskim Barbadosie .Promocje i specjalne zniżki tylko dla posiadaczy kart stałego klienta ,zapraszamy od 9 tego czerwca.Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu:

z brokułów jak już:) nie polecam tam ani jedzenia ani pracy;/

zgadzam sie z koleżanką!również nie polecm tam pracy,ale jedzonko może być!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

święta racja! jedzenie nawet dobre- zależy co.bo zdarzało się nieświeże. ale pracy nie polecam nikomu!!!! pozdro dla pszczołki i- weź persen