Jest super! Moja opinia na plus
Ja się świetnie bawię w tym klubie, naprawdę świetna atmosfera super instruktorzy dobry sprzęt. Szczególnie polecam zajęcia z Matyldą( instruktorka pełna energii, przy której nie można się nudzić, zawsze uśmiechnięta i u niej na zajęciach spala się pełno kalorii) Asią( zumba to świetna sprawa, można wyładować złe emocję, poczuć się świetnie i szaleć na całego, a Asia to też instruktorka pełna energii, zawsze uśmiechnięta i sympatyczna) Magdą Jedynak( Dance to też super zajęcia, Magda układa naprawdę fajne choreografie dzięki czemu można się poczuć jakby się było na zajęciach tanecznych na jakimś street dance, oprócz tego ta instruktorka jest pełna energii, taka bardzo do ludzi, miła , pomocna) Olą( spinn bike to też świetna sprawa, można sobie pojeździć na rowerku, nieźle się wypocić i spalić bardzo dużą ilość kalorii, a Ola to też bardzo sympatyczna osoba z którą można porozmawiać, chyba najbardziej przypadła mi do gustu ze wszystkich osób które prowadzą spinning).
Nie byłam jeszcze tylko na zajęciach z Anią Niedźwiecką- może mi ktoś powie jak na tych zajęciach jest? Natomiast zajecia z Joanną Stróżek nie podobają mi się ale pewnie to rzecz gustu i oczekiwań człowieka.
Szkoda tylko że w nowym planie Spinn bike z Olą jest w tym samym czasie co Dance z Magdą.. Także będę musiała wybierać pomiędzy dwoma zajęciami które bardzo lubię, no ale trudno.. :)
Nie byłam jeszcze tylko na zajęciach z Anią Niedźwiecką- może mi ktoś powie jak na tych zajęciach jest? Natomiast zajecia z Joanną Stróżek nie podobają mi się ale pewnie to rzecz gustu i oczekiwań człowieka.
Szkoda tylko że w nowym planie Spinn bike z Olą jest w tym samym czasie co Dance z Magdą.. Także będę musiała wybierać pomiędzy dwoma zajęciami które bardzo lubię, no ale trudno.. :)