Jest znowu-kobieta mrówka:-))))))))))))))))))))))

ja p...ę coś niesamowitego to ogłoszenie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jest znowu-kobieta mrówka:-))))))))))))))))))))))

Czyli poprzednia mrówka się nie spisała? Heh, może ktoś powinien ich uświadomić, że ludzie tutaj mają z tego polewkę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak widać w dzisiejszych czasach nie jest tak łatwo o dobrą mrówkę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Linka mogę prosić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaprosili mnie tam na rozm.kwal. jak poczytalam, o tym,odwolalam i nie poszlam...

wole byc mrowką gdzie indziej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A o co chodzi z ta KOBIETA MROWKA...????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz z samego ogloszenia widac ze "wieje groza" i praca w tej firmie nie bedzie nalezala do najmilszych.. ze ludzie nie maja oporów przed daniem takiego ogloszenia...masakra co sie teraz dzieje... i te wspalanie pytania na rozmowach "za jaka najnizsza kwote podejmie pani prace" zabawneee
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może to taki test wstępny ;) Od razu eliminują pseudo mrówki - wymiękniesz przy czytaniu ogłoszenia, więc nie jesteś odpowiednią kandydatką.

Jak dla mnie ogłoszenie powinno być przejrzyste, łatwe do przeczytania, uporządkowane, a nie takie "poematy".
Mimo tych świetnych warunków socjalnych, premii, prezentów dla pracowników... oferta jest mało zachęcająca. Odnoszę wrażenie, że praca tam, to narażanie się na wielki dyskomfort psychiczny. Musi tam chyba być monitoring, a już zwłaszcza w kibelku - żeby przypadkiem nie doszło do stwarzania pozorów. Bo ktoś będzie udawać, że musi iść do WC w celu załatwienia potrzeb fizjologicznych, a tak naprawdę zrobi sobie przerwę na czytanie gazety.... To by dopiero było.. i po premii świątecznej ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieta mrówka nie czyta gazet tylko pracuje:-)

Ja mam wrażenie że ten potencjalny pracodawca wydziera się na mnie zanim mnie zatrudni :P czyżby to przez caps-lock?
A może ktoś był tam na rozmowie i chciałby się podzielić relacją? Aż mnie kusi żeby chociaż z czystej ciekawości wysłać CV ^^

O CO CHODZI Z TA KOBIETA MROWKA...??? O JAKIE OGLOSZENIE?

Proszę :)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/specjalista-ds-obslugi-klienta-nieruchomosci-komercyjnych-tylko-pracowita-i-bardzo-odpowiedzialna-kobiete-ogl4356163.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jezuuu... mój mąż tam pracował kiedyś przez tydzień, miał być magazynierem, a kazali mu ściany młotem pneumatycznym rozwalać, na umowe zlecenie oczywiście, na koniec go oszukali z kasą,
na rozmowie wszystko wyglądało w porządku, ale potem... baba kierowniczka nawiedzona choleryczka, ostatniego dnia mu powiedziała że w sumie to i tak powinien jej podziękować że go w ogóle zatrudniła bo przecież doskonale wie że nic nie potrafi
Trzymajcie się od inter royala z daleka !!!!!

brak kultury, ciekawe czy jej stanowisko też ma jakiś typ owada w tej firmie, np. typ osa

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...