Jestem Twój

Temat dostępny też na forum: Jestem Twój
Opinie do filmu: Jestem Twój.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

że nu a

Nie kumam zupełnie czemu powstają takie filmy. Na dodatek dostają dofinansowanie i są promowane w radiowej Trójce chociażby. Ciężko powiedzieć czy to dramat czy komedia. Wielopłaszczyznowość relacji mąż - żona, żona - siostra, siostra - mąż, siostra - rozprawiczacz, siostry - rodziciele, nie mówiąc o panu dozorcy z plakatu głównego i i jego matencji- wszystko to płytkie jak kałuża po mżawce. Zero autentyzmu. Bronią się jedynie grające panie, ale żal tyłek ściska, że w takiej fabule. Zdecydowanie odradzam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: że nu a

Może robią takie filmy po to, żeby w Polsce powstawały w końcu filmy artystyczne? Ten film ma w sobie głębię, nie można go odbierać jako jedno warstwowego. Genialne kreacja Doroty Kolak, powalający, chaotyczny montaż i dziwne (bardzo dziwne) sceny. film tylko dla tych, którzy chcą w polskim kinie znaleźć coś więcej niż płaską fabułę i przeciętnych bohaterów. POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powyższy wpis - zostawię bez komentarza

Dla mnie film rewelacyjny. Zrobił na mnie olbrzymie wrażenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nuda

Czytelnicy Philipa Rotha puszczają pawia.Nuda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

bolało...

Powiem krótko-na film poszedłem zachecony recenzją w Wyborczej.Recenzja nie była podpisana więc nie wiem kto mnie tak wy..., Pan Felis czy też Mossakowski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

zwiastun

mnie juz zwiastun wystarczy ......
DZIEKUJE NIE!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Paddington w Peru (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Paddington w Peru . Przeczytaj o filmie.

Basia. Radzę sobie! (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Basia. Radzę sobie! . Przeczytaj o filmie.

Nieumarli (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Nieumarli . Przeczytaj o filmie.