Jestem bardzo niezdowolona
Na poprzedniej wizycie otrzymałam ulotkę, na której było napisane, że pakiet z farbowaniem i strzyżeniem kosztuje 145zł więc umówiłam się na wizytę. Gdy przyszłam do salonu to powiedziałam, że byłam umówiona na pakiet promocyjny i chciałabym, aby zrobiono mi koloryzację sombre. Zaznaczyłam Pani fryzjerce, że chce żeby efekt był naturalny, u góry miał być ciemny brąz, a pasma trochę jaśniejsze. Prosiłam jeszcze, żeby końcówki nie były w kolorze blond. Niestety nie dość, że wyszło tak jak nie chciałam, czyli końcówki miały kolor blond to Pani zrobiła mi koloryzację ombre. U góry jest ciemny brąz, a od połowy długości włosów jest blond. Powiedziałam, że końcówki wyszły bardzo jasne, a Pani mi odpowiedziała, że jak się zrobi kitka to nie będzie widać. Gdyby tego było mało, wychodząc zapłaciłam 250zł bo koloryzacja "sombre" nie wchodzi w ten pakiet i niby Pani nie słyszała, że byłam umówiona na pakiet promocyjny, chociaż w zeszycie miała to napisane. Jestem bardzo niezadowolona z efektu... Radzę się zastanowić, czy aby warto udać się tam na koloryzację, bo niestety w tym salonie kompletnie nie słucha się klienta.