Jestem na TAK!
Dziwne... Widzę, że U7 budzi mieszane uczucia... Odpowiadając Klientce, która była tam 11 sierpnia, muszę powiedzieć, że brzmi to jak oskarżenie klubu o to, że nie dyskryminuje klientów tylko dlatego, że noszą dresy - bowling to przecież sport. Z tego co wiem, klub, przyjmując rezerwację nie pyta się, czy ktoś przyjdzie w koszuli, czy może narzuci t-shirt, bo nie za dobrze czuje się w kołnierzykach. A barmanka to też człowiek, może nie potrafi się uśmiechać do osób, które używają słowa /s****A/ w komentarzach na trójmiasto.pl.
Ale o klubie: bardzo dobra atmosfera, rewelacyjna obsługa - do mnie barmanka zawsze się uśmiecha :) - mimo, że cytuję słowa, których nie przystoi. Ceny mogłyby być lepsze, ale centrum Gdańska zobowiązuje. Dobry, młodzieżowy klimat z przystępną muzyką,
(chociaż wolę EskęRock, to muzyka, która zazwyczaj leci jakoś tak bardziej pasuje do kręgli i bilarda ), śliczne kelnerki. Miejsce na poziomie. Mnie się podoba.
Ale o klubie: bardzo dobra atmosfera, rewelacyjna obsługa - do mnie barmanka zawsze się uśmiecha :) - mimo, że cytuję słowa, których nie przystoi. Ceny mogłyby być lepsze, ale centrum Gdańska zobowiązuje. Dobry, młodzieżowy klimat z przystępną muzyką,
(chociaż wolę EskęRock, to muzyka, która zazwyczaj leci jakoś tak bardziej pasuje do kręgli i bilarda ), śliczne kelnerki. Miejsce na poziomie. Mnie się podoba.