Jestem przemęczona :(

Jak tylko zaczęła się jesień i słońca jak na lekarstwo, mój organizm odmawia posłuszeństwa. Nic mi sie nie chce, jestem zupełnie bez mocy a obowiązków nie ubywa, przez co dodatkowo chodzę rozdrażniona. Męczę sie sama ze sobą i z tym, ze nie potrafię wziąć się w garść. Może brakuje mi jakichś witamin, sama nie wiem.
Macie tak czasem? Jak sobie radzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jestem przemęczona :(

mnie też się nie chce ale kto za mnie wszystko zrobi muszę sama wziąść się w garść mam dzieci (jedno 18 lat drugie 16 i co jam mam powiedzieć jak im się nie chce a obowiązków jako takich w domu nie mają) może urlop by się przydał tobie na jakiś czas wyjechać i po oddychać świeżym powietrzem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

morfologia,mocz,glukoza

Też tak miałam bagatelizowałam potem zaczęły się inne dolegliwości aż skończyłam na wizycie u psychologa i nie tylko mam nerwicę i początki depresji dostałam leki i trzeba się wziąć w garść ;-)

Dokładnie, trzeba się wziąć w garść. Wiem, że w Twoim przypadku może to śmiesznie zabrzmieć, ale sport może Ci pomóc (pomimo że może wydawać Ci się że nie masz na to czasu czy siły) - to pobudza i dodaje energii.
Możesz też próbować suplementów diety które zawierają naturalne składniki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez mam nerwice i depresje a teraz jeszcze silniejsza - moze to pora roku- chodze do lekarza - biore leki, a powiedzenie wez sie w garsc dziala na mnie jak plachta na byka, bo stany depresyjne i nerwicowe bywaja rozne, maja rozne stopnie zaawansowania a nerwica to tez zalezy jaka, ja czasem mam tak ze nie mam totalnie sily psychofizyczniej by zwlec sie z lozka, wszystko jest obojetne, smutek, niechec do wszystkiego i apatia, kazdy dzien to walka...ale musze wstawac , mam dziecko, obowiazki itd. choc czasem czuje sie jak automat, a walcze z tym od wielu lat, to po prostu cholestwo ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

GIZBONA możesz podac maila lub na prv przejdz porozmawiamy oki ??

ok podam ci meila

nie udaje mi sie zalozyc nowego konta , a obecnego nie chce tutaj podawac, moze ty napisz

ok ale potrzebuje adres mailowy zeby napisac do Ciebie

to moze podaj swoj ja do ciebie napisze

Ja osobiście mogę polecić Ci wszelkie suplementy z żeń-szeniem. ten korzeń podobno daje niezłego kopa :)

dominisiagd@buziaczek.pl

napisalam

Wszystko o czym tu piszecie ma jedną przyczynę, a jest nią TOKSEMIA - przyczyna wszystkich chorób.

http://www.bioslone.pl/profilaktyka-zdrowotna/idea-mikstury-oczyszczajacej
http://bioslone.pl/przyczyna-chorob/przyczyna-toksemii

Gdyby ktoś chciał wziąć zdrowe we własne ręce, a nie oddawać je ludziom którzy znają się tylko na chorobach, i to też nie znają ich przyczyny - proszę śmiało pisać.

dominik_gie@o2.pl
GG: 4705411
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spróbuj żeń-szenia, mi zawsze pomaga w takich sytuacjach, już nigdy nie będziesz chodziła rozdrażniona hehe :)

http://gal.com.pl/pl/ulotki-suplementy/54-zen-szen.html

Dziękuje wszystkim za odzew. Mam nadzieję, że u mnie nie jest to nic poważnego.
Nie słyszałam o żeń-szeniu, ale skoro komuś pomaga, to muszę i ja wypróbować.
Trzymajcie się kobitki, byle do wiosny ;).

u mnie tak objawiała sie niedoczynnośc tarczycy, chętnie pomogę, doradzę, podaj jakiś kontakt do Siebie, pozdrawiam.

dominisiagd@buziaczek.pl

ja tez robilam tarczyce, hormony i wiele innych - wszystko ok - po prostu nerwica

Inne tematy z forum

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...